Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Taart bestellen Leeuwarden

Een heerlijke taart bestellen voor uw verjaardag in Leeuwarden doet u via Toptaarten.nl. Wij voorzien u graag van een lekker gebak voor bij de koffie. Heeft u een voorkeur voor de soort of smaak? Samen kijken we naar de mogelijkheden. Liever zelf iets ontwerpen? Kies dan voor een van de fototaarten of themataarten. Laat de originele taart die u wilt bestellen, versturen naar het gewenste adres in Leeuwarden.

Bekijk onze taarten Ontwerp uw eigen taart

Een taart voor iedere gelegenheid kunt u bestellen en laten bezorgen overal in Leeuwarden

Wist u dat u een taart kan laten versturen en bezorgen in heel Leeuwarden. Dat is toch een top idee als verrassing voor een verjaardag? Of heeft uw bedrijf een succesvol jaar gehad en wilt u een traktatie voor het hele bedrijf? Zet dan uw logo op een petit fours en voorzie al uw medewerkers van iets lekkers. Wanneer laat u een taart of traktatie versturen naar uw bedrijf in Leeuwarden? Geef bij uw bestelling aan wat de voorkeur is voor de bezorgdatum en tijd. Bij ons geldt: voor 17:00 uur besteld, morgen in huis.

Steun lokale ondernemers

Toptaarten.nl heeft de ambitie om het bereik van de lokale ondernemers te vergroten. Wanneer u een taart wilt bestellen en laten bezorgen in Leeuwarden, komt dit terecht bij de lokale bakker. Zij gaan aan de slag om een heerlijke taart voor u te maken. Het voordeel is dat zij over de juiste kennis beschikken en vaak een begrip zijn in uw regio. Zo heeft u altijd gebak van hoge kwaliteit. Vervolgens gaat het versturen van de taart naar uw adres in Leeuwarden via een lokale koerier. Uit onderzoek blijkt de kwaliteit en betrouwbaarheid bij hen groter dan bij landelijke koeriers.

Plaats uw bestelling online

U wilt een taart bestellen en laten bezorgen in Leeuwarden, maar weet u al welke? In het assortiment vindt u alles van slagroomtaarten tot chocoladetaarten en luxe taarten tot traktaties. Advies nodig over uw keuze? Neem contact op via 088 110 8060.

Wij bezorgen ook in de omgeving van:

Drachten | Sneek | Heerenveen | Harlingen