Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Content grizzly: Marsepeintaart bestellen of bezorgen

Bestel nu de lekkerste marsepeintaart

De lekkerste marsepeintaart kun je eenvoudig bestellen via Toptaarten.nl. Iedere marsepeintaart die online ziet, wordt op de bezorgdag vers gemaakt door één van onze aangesloten lokale bakkers. De marsepeintaart bestaat uit een luchtige vers gebakken cake met ambachtelijke gele roomvulling en rode jam. Deze wordt bedekt door een laagje van de beste amandelmarsepein. De bovenkant van de marsepeintaart wordt uiteraard versiert met ambachtelijke slagroom, vers fruit en chocolade.

Maak van elke gelegenheid een feestje door een marsepeintaart te bestellen

Onze feestelijke marsepeintaart kun je bestellen voor diverse gelegenheden. De taart bestaat uit een heerlijke roomvulling en jam die bedekt wordt door een laagje marsepein. Je kunt ook een eigen foto of ontwerp laten drukken op de taart. Wat dacht je bijvoorbeeld van een marsepeintaart met een leuke foto van de jarige job als fototaart of een marsepeintaart met het logo van jouw bedrijf als relatiegeschenk?

Bezorgen of afhalen

Kies je ervoor om de marsepeintaart te laten bezorgen? Dan wordt dit persoonlijk door de bakker of zijn bezorger gedaan. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de taart zelf op te halen. Wat je ook kiest, bij Toptaarten.nl ben je verzekerd van ambachtelijke, verse marsepeintaarten. Gemaakt met de beste ingrediënten van echte bakkerskwaliteit.

Welke taart bestel jij?

Naast een lekkere marsepeintaart kun je bij ons ook slagroomtaart, luxe taart, fototaart of gebak bestellen. Iedere taart wordt op ambachtelijke wijze gemaakt door lokale bakkerijen in heel Nederland. Bestel daarom snel een van onze taarten! Bezorging is mogelijk op elk gewenst adres in Nederland. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 110 8060. Onze medewerkers zijn je graag van dienst!