Onze andere merken

| Inloggen

Marsepeintaart

De lekkerste marsepeintaart kunt u eenvoudig bestellen via Toptaarten.nl. In ons assortiment vindt u de meest verrukkelijke taarten. Van een chocoladetaart tot een luxe vruchtentaart en van een chipolatataart tot een feestelijke marsepeintaart, u kunt het allemaal bij ons bestellen. Welke taart kiest u?

Bekijk onze taarten Ontwerp uw eigen taart

Kies voor de feestelijke marsepeintaart van Toptaarten.nl en maak van elke gelegenheid een feestje!

Onze feestelijke marsepeintaart kunt u bestellen voor diverse gelegenheden en bestaat uit een heerlijke roomvulling en jam die bedekt wordt door een strakke laag marsepein. Met veel slagroom, chocolade en lekkere vruchten, is het geheel compleet. U kunt ook een eigen foto of ontwerp laten drukken op de taart. Wat dacht u van een leuke foto van de jarige job? Of een taart met het logo van uw bedrijf als relatiegeschenk? U bestelt het eenvoudig via Toptaarten.nl

Taarten in diverse formaten

Onze marsepeintaart kunt u bestellen in diverse formaten. Onze kleinste taart is voor 10 tot 12 personen en de grootste van 40 tot 45 personen. Wilt u een nog grotere marsepeintaart bestellen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dan bekijken we de mogelijkheden samen met u.

Welke lekkernij bestelt u?

Naast een lekkere marsepeintaart kunt u bij ons ook terecht voor gebak, koeken en traktaties. Deze worden allemaal gemaakt door ambachtelijke bakkerijen door heel Nederland. Bestel daarom snel een van onze lekkernijen! U kunt deze laten leveren op elk gewenst adres in Nederland. Heeft u vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 088 110 8060. Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

 

Kies zelf de
bezorgdatum

Super snelle
bezorging

Persoonlijk
contact

Diverse zakelijke
oplossingen