Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Taart versturen Drachten

Bespaar uzelf de moeite van het bakken van een taart en laat heerlijk gebak versturen naar uw woning in Drachten. Bij Toptaarten.nl heeft u de keus uit meer dan 50 verschillende taarten, variërend in smaak, kleur en soort. Heeft u een verjaardag of wilt u iemand verrassen? Kies ervoor om een taart te bestellen en te laten bezorgen op uw adres in Drachten.

Bekijk onze taarten Ontwerp uw eigen taart

Naar wie laat u een taart versturen in Drachten?

Misschien wilt u iemand in Drachten bedanken of zomaar een taart versturen? Wij vinden ook dat er niet altijd een reden nodig is voor taart. Bovendien kiest u uit een hoop taarten met thema’s, geschikt voor iedere gelegenheid. Is uw nichtje uit Friesland bijvoorbeeld fan van Frozen of de Minions? Dan is het bestellen en bezorgen van de taart naar Drachten een logische keus. Uw lokale bakkers zijn degene die ze voor u maken. Dit is met de ambitie om eerst te kijken naar de kwaliteit in plaats van grote productie. 

Plaats eenvoudig uw bestelling

Voordat wij een taart bij u in Drachten bezorgen, moet u deze eerst bestellen. Dit doet u eenvoudig met het 3-stappen plan op de website. Deze stappen luiden als volgt:

  • Stap 1
    U kiest het gewenste product en het daarbij horende aantal. Ook is het mogelijk om zelf een afbeelding toe te voegen.
  • Stap 2
    Geef het adres in Drachten door waar u de taart naartoe wilt versturen.
  • Stap 3
    Kies de gewenste betaalmethode. Met een zakelijke bestelling is het ook mogelijk om achteraf te betalen.

De lokale koerier komt uw taart bij u in Drachten bezorgen, naar welk adres u het ook laat versturen. Op die manier betrekken we zowel bij het maken als het leveren van het product de lokale ondernemer.

Laat uw fantasie de vrije loop

Bij het bestellen van een taart en bezorgen van uw taart in Drachten is er veel mogelijk. Laat bijvoorbeeld een originele afbeelding op het gebak zetten. Of voorzie het van uw eigen logo. Perfect als traktatie voor klanten. Geef bij het bestellen van de taart door naar welk adres in Drachten we het gebak moeten versturen. Nog vragen? We beantwoorden deze graag via 088 110 8060.

Wij bezorgen ook in de omgeving van:

Leeuwarden | Sneek | Heerenveen | Harlingen