Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Uitstekend! 9,0

Uit 418 beoordelingen

Thuiswinkel waarborg
Jessica
Rotterdam
Volgens afspraak en lekker! Mooie, lekkere taart. Collega's hebben ervan gesmuld.
8
6 uur geleden
Jess
Rdam
TOPP ! Zeker een aanrader! Optijd en netjes geleverd ! De taart was lekker!
9
2 dagen geleden
Lia
Den Helder
Slecht Ik heb een taart besteld en daarvoor bezorgkosten betaald maar ik werd door de bakker opgebeld met de mededeling dat de taart zelf opgehaald moest worden daar was ik dus niet blij mee ik heb tenslotte bezorgkosten betaald Nadat ik contact heb gehad met toptaarten.nu moet ik mijn review herzien, de bakker had mijn order moeten bezorgen wat niet gebeurt is hiervoor heb ik van toptaarten mijn bezorgkosten terug gekregen en ze zijn geschrokken van de reactie van de bakker hebben hun excuses aangeboden en heb ik bovendien een prachtig boeket bloemen mogen ontvangen, Dus bij deze wil ik nogmaals zeggen dat dit niet aan toptaarten heeft gelegen, dit probleem, maar aan de bakker, verder ben ik altijd tevreden geweest met toptaarten als ik wat besteld had alles was altijd perfect.
10
3 dagen geleden
Yvonne Vreem
Rheden
Voor herhaling vatbaar Taart gestuurd omdat nichtjes te ver weg wonen om bij tante op verjaardagsvisite te gaan. Taart werd op tijd bezorgd, zag er goed uit en volgens nichtjes smaakte de taart prima. Volgend jaar weer?
8
6 dagen geleden
Jolanda
Dongen
Top In 1 woord geweldig ....levering keurig op tijd en dan de taart ....super vers groot en heel mooi Raad het ieder een aan
10
7 dagen geleden
Mieke
Elst
Ze doen wat ze zeggen Goede en nette service
8
9 dagen geleden
GJJ
Beetsterzwaag
Doe ik nog eens! De bestelling is in goede staat op de juiste dag bezorgd en mijn vrienden hebben ervan gesmuld! Zelf zou ik het prettig vinden om van jullie een bevestiging per email te krijgen dat de taart is afgeleverd.
8
11 dagen geleden
Odette
Gouda
Super snel geregeld ! De bestelling en vervolgens de bezorging van de Taart verliep super snel. Aanrader!
9
14 dagen geleden
Mirjam Mierle
Velp gld
Geweldig Een beloning voor mijn collega,s ze vonden het een mooi gebaar en de taart was heerlijk.
10
15 dagen geleden
Sandra
Vinkeveen
Prima Heerlijke taart! Met recht een toptaart!
10
17 dagen geleden

Wij verzamelen reviews via Klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van klantenvertellen.

Lees meer