Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Uitstekend! 8,7

Uit 292 beoordelingen

Thuiswinkel waarborg
Ann
Haarlem
Ideaal Taart was heerlijk iedereen heeft genoten, bezorging ging perfect.
8
1 dag geleden
Francis
Amsterdam
Het was lekker en het was optijd Het was snel en het is lekker vers mijn familie was om te spreken ik zou bij jullie weer bestellen. Vriendelijke Groet Francis Caan
10
1 dag geleden
Mira
Utrecht
Een echte toptaart! Taart gepersonaliseerd laten bezorgen bij de winnaar van onze voetbalpoule! Een mooie taart en het was een superleuke verrassing!
10
2 dagen geleden
Erna Bijsterbosch
IJhorst
Prima! Snel en goed afgeleverd, met foto!
10
2 dagen geleden
gerrit
Zevenbergen
zeer goede gebak hoi... werk bij een transportbedrijf en weet chauffeurs kunnen zinnig zijn maar als het gebak op is in no time dan is het goed gebak...
9
3 dagen geleden
Anne Zwaan
Capelle aan den IJssel
De taart is zeer goed! De taart is van gesmuld. Helaas niet zelf geproefd. Ik kreeg zeer enthousiaste reacties van degene, die ik de taart heb gestuurd.
9
5 dagen geleden
Leonieke
Westervoort
heerlijke taart wat hebben we genoten van de taart. Duidelijk te proeven dat deze van een goede bakker kwam. Taart wordt om 09.30 bezorgd door een zeer vriendelijke heer.
10
9 dagen geleden
Annie
Spijkenisse
Was heel goed geregeld Zeer goed
9
9 dagen geleden
Heidi
Gemert
Boven verwachting goed!!’ Keurig geregeld bij toptaarten. En wat was de taart heerlijk!
9
10 dagen geleden
Irma
Ilpendam
Super Heel simpel te bestellen en de ontvangers vonden de taart heerlijk.
10
13 dagen geleden

Wij verzamelen reviews via Klantenvertellen. 

Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. 

Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt Klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van Klantenvertellen.

Bekijk hier het reviewbeleid van Klantenvertellen.

 

Lees meer