Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

ISO 27001 certificering

Bij Topgeschenken Nederland B.V. vinden wij het belangrijk dat we voorzichtig met jouw informatie omgaan. Of je nou klant, leverancier, sollicitant of medewerker bent, wij zorgen ervoor dat al jouw informatie veilig is bij ons.

Zekerheid op het gebied van informatiebeveiliging is vandaag de dag niet meer weg te denken. Na intreding van de AVG in 2018 heeft het organiseren van informatiebeveiliging (in de breedste zin van het woord) veel aandacht gekregen.

Topgeschenken Nederland B.V. gaat vertrouwelijk en integer om met informatie van zowel buiten de organisatie als hoe de interne organisatie georganiseerd is. De ISO:27001 certificering, behaald en uitgereikt in maart 2019 op naam van Topgeschenken Nederland B.V., bevestigd dit. De informatiebeveiliging binnen Topgeschenken Nederland B.V. is in orde.

De ISO:27001 certificering is een kritische NEN-norm die gericht is op de aantoonbaarheid van proactieve maatregelen en de daarop volgende processen gerelateerd aan beveiliging van informatie. Een jaarlijks audit controleert de naleving van deze maatregelen en processen.