Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Bezorgen & Retourneren

Bezorging

Bestellingen via Toptaarten.nl worden bezorgd van maandag t/m zaterdag en worden bezorgd door de lokale bakker. Indien de ontvanger niet thuis is bij aflevering, zijn er een aantal mogelijkheden die de bezorger kan ondernemen:

  • De bezorger geeft de bestelling af bij één van de naastgelegen buren en laat een briefje achter bij het adres van de ontvanger met daarop het adres waar de bestelling is afgegeven.
  • Lukt het bij de buren ook niet, dan laat de bezorger een briefje achter met het verzoek de bakkerij te bellen voor het maken van een nieuwe bezorgafspraak.
  • De bezorger neemt de bestelling mee terug en zal de eerstvolgende bezorgdag een nieuwe bezorgpoging doen.

In alle bovengenoemde gevallen zal de bezorger en briefje in de brievenbus achterlaten bij de ontvanger, waarop staat aangegeven welke stap er ondernomen is.

Bezorgkosten

De bezorgkosten voor heel Nederland zijn € 5.95  per adres ongeacht het aantal taarten.

Levertijd

Als u op maandag t/m vrijdag voor 17:00 uur bestelt bezorgen wij de taart al de volgende dag. Als u op zaterdag voor 17:00 uur bestelt wordt de taart maandag bezorgd. Natuurlijk kan u ook een latere bezorgdatum kiezen. De bakkers streven ernaar om voor 10 uur te bezorgen.

Bezorgstatus

Wilt u meer informatie over de bezorgstatus van uw bestelling? Neemt u dan contact op met de klantenservice van Toptaarten.nl en wij helpen u graag verder.

Retourneren

Bij taarten is het herroepingsrecht uitgesloten i.v.m. de beperkte houdbaarheid van deze vers producten. Op alle overige artikelen is het herroepingsrecht wel van toepassing. Dit wil zeggen dat u de producten zonder opgaaf van reden, retour mag sturen. U dient wel binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen, dit kenbaar te maken bij onze klantenservice en dit binnen 14 dagen retour te sturen. Gelieve dit zoveel mogelijk in de originele verpakking te versturen naar de afzender die op de verpakking vermeld staat.
Nadat wij uw retour opdracht hebben ontvangen, ontvangt u binnen 14 dagen het door u betaalde bedrag inclusief bezorgkosten terug op uw betaalrekening.
De kosten die gemaakt worden om het pakket retour te sturen, zijn voor eigen rekening. Als blijkt dat u de producten heeft beschadigd, zullen er hiervoor kosten in rekening gebracht worden.