Onze andere merken

| Inloggen

Taart met foto

Een taart met een foto of logo bestellen? Dat doe je snel en eenvoudig via Toptaarten.nl. Je kan bij ons diverse taarten bestellen, waaronder een fototaart. Wat dacht je van een taart met een foto van de jarige erop? Of een taart met het logo van je bedrijf?

Bel ons voor meer informatie: 088 110 8060

Een taart met een foto of logo bestel je bij Toptaarten.nl

Een foto taart kan je bij Toptaarten.nl in twee varianten bestellen: de (feestelijke) slagroomtaart en de (feestelijke) marsepeintaart. De slagroomtaart bestaat uit luchtige cake die gevuld is met een heerlijke vulling van crème en room, frambozenjam en slagroom. De zijkanten zijn afgewerkt met lekker krokante stukjes hazelnoot en de topping is royaal opgemaakt met verse vruchtjes van het seizoen of andere versieringen. Een afbeelding of logo kan op deze taart worden gedrukt en is zo het stralende middelpunt.

De marsepeintaart bestaat uit een luchtige cake met ambachtelijke gele roomvulling en jam. Deze wordt bedekt door een strakke laag marsepein van de beste kwaliteit. De bovenkant wordt versierd met slagroom en eventueel verse vruchtjes van het seizoen. Daarnaast kan je ook een foto op deze taart laten drukken.

Verkrijgbaar in diverse formaten

Elke fototaart is in verschillende formaten te bestellen. De kleinste taart is voor 10 tot 12 personen en de grootste voor 40 tot 45 personen. Wil je een nog grotere taart bestellen? Neem dan even contact met ons op. Dan kijken wij wat we voor je mogelijk kunnen maken.

Een lekkere taart is een geschenk dat geschikt is voor diverse gelegenheden. Wat dacht je van een taart met een foto voor een jarige? Of een taart met een logo als relatiegeschenk voor een klant of andere zakenrelatie? Een ding is zeker, wanneer je kiest voor een taart met een foto of logo, geef je gegarandeerd een heerlijke verassing!

Bestellen in slechts vier stappen

Nu denk je misschien dat het bestellen van een fototaart lastig is of veel tijd kost, dat is bij Toptaarten.nl zeker niet het geval. Je bestelt bij ons een taart met een foto of logo in slechts vier stappen. Je kiest de juiste taart en selecteert de juiste foto voor op de taart, vervolgens bepaal je de gewenste bezorgdatum. Op werkdagen voor 17.00 uur geplaatste bestellingen worden de volgende dag bezorgd. Daarna vul je je eigen gegevens in en geef je het gewenste bezorgadres in. Tot slot reken je af door gebruik te maken van iDEAL, een creditcard, Afterpay of PayPal. Je ontvangt een bevestiging en wij bezorgen de taart met foto of logo op het gewenste adres.

Bestel snel een taart met foto!

Heb je al gekozen welke fototaart je via Toptaarten.nl gaat bestellen? Stop je taart dan snel in het digitale winkelwagentje! Naast diverse taarten kan je bij ons ook gebak, traktaties of koeken bestellen. Al onze lekkernijen worden bereid door ambachtelijke bakkerijen door heel Nederland. Heb je vragen of een speciaal verzoek? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 088 110 8060.

Ook interessant:

Taartenshop | Verjaardagstaart