De mensen achter Toptaarten.nl

Het team achter Toptaarten.nl bestaat uit ruim 70 gedreven collega’s die dagelijks voor u en elkaar klaar staan. Wij hebben als gezamenlijk doel zo veel mogelijk mensen blij te kunnen maken met een cadeau! Of het nu gaat om een verjaardag, geboorte, bedankje of gewoon zomaar, Toptaarten.nl heeft een mooi assortiment aan taart en gebak geschikt voor iedere gelegenheid.
 


directie


De directie


Algemeen directeur, Edwin van Arkel:
Het is prachtig om met ons team elke dag duizenden klanten te verrassen met geschenken!

De directie van Topgeschenken Nederland BV bestaat uit de broers Edwin en Robbert van Arkel. Edwin van Arkel (founder en algemeen directeur) heeft het bedrijf in 1999 opgericht en is destijds gestart als bloemist. Robbert is in 2015 tot de directie toegetreden is operationeel directeur. Samen met het management team voeren zij de dagelijkse leiding de circa 70 medewerkers.


 

 Onze klantenservice


Teamleider klantenservice, Aletta Zwaal:
"De klant naar tevredenheid helpen, daar draait het om op de klantenservice. Elke klantcontact als positief ervaren, dat is een mooie beleving"

Voor vragen, problemen of advies kunt u 6 dagen per week terecht bij onze klantenservice, die u met veel plezier te woord staan. De klantenservice medewerkers zitten klaar om u snel en correct te helpen en te ondersteunen voor, tijdens en na uw bestelling. Ook over algemene en product gerelateerde vragen kunt u hier terecht.


 


sales


Ons sales team 


Accountmanager, Chiel Scholte:
Onze klanten helpen om het maximale uit hun geschenken te halen, dat is waar wij energie van krijgen”

Voor al uw zakelijke bestellingen, offertes en het aanmaken van een account kunt u terecht bij onze sales afdeling. Ons sales team staat voor u klaar om al uw opdrachten in behandeling te nemen en geheel af te stemmen op de wensen en behoeften van uw organisatie. Wilt u in contact komen met de sales afdeling? Wij staan u graag telefonisch, per mail of persoonlijk te woord!  Onze bakkers


Om de beste kwaliteit taarten en gebak te bezorgen werkt Toptaarten.nl samen met de beste lokale bakkers. De bakkers zijn zorgvuldig geselecteerd en leveren taarten en gebak die op ambachtelijke wijze zijn geproduceerd.

Met de ruim 200 aangesloten bakkers is er altijd wel een bakker bij u in de buurt te vinden, die een verse taart voor u of bij u kan bezorgen. Toptaarten.nl biedt een snelle service en levert binnen 24 uur. Voor 17:00 uur besteld is de volgende dag al bezorgd! De bakkers streven ernaar om voor 10 uur te bezorgen.

Bent u zelf bakker?
Kijk op onze bakkers pagina voor meer informatie of contactmogelijkheden.