De mensen achter Toptaarten.nl

Het team achter Toptaarten.nl bestaat uit ruim 65 gedreven collega’s die dagelijks voor u en elkaar klaar staan. Wij hebben als gezamenlijk doel zo veel mogelijk mensen blij te kunnen maken met een cadeau! Of het nu gaat om een verjaardag, geboorte, bedankje of gewoon zomaar, Toptaarten.nl heeft een mooi assortiment aan taart en gebak geschikt voor iedere gelegenheid.


De directiedirectie

Toptaarten.nl (onderdeel van Topgeschenken Nederland BV) heeft een 3-koppige directie bestaande uit algemeen directeur en oprichter Edwin van Arkel (links), financieel directeur Wim Meuleman (midden) en operationeel directeur Robbert van Arkel (rechts). Samen met het management team voeren zij de dagelijkse leiding aan de ruim 65 medewerkers.

 

 

 

 

 

 

Edwin van Arkel
Algemeen directeur:
Het is prachtig om met ons
team elke dag duizenden klanten
te verrassen met geschenken!


Onze klantenservice

Voor vragen, problemen of advies kunt u 6 dagen per week terecht bij onze klantenservice, die u met veel plezier te woord staan. De klantenservice medewerkers zitten klaar om u snel en correct te helpen en te ondersteunen voor, tijdens en na uw bestelling. Ook over algemene en product gerelateerde vragen kunt u hier terecht.

 

Klantenservice is bereikbaar van:
Ma t/m Do 8.30 - 20.00 uur
Vrij en Za  8.30 - 17.00 uur

Telefoon: 088 110 8060
Email: [email protected]‚Äč

Aletta Zwaal
Teamleider klantenservice:
"De klant naar tevredenheid helpen,
daar draait het om op de klantenservice.
Elke klantcontact als positief ervaren,
dat is een mooie beleving"

 


Ons sales team sales

Voor al uw zakelijke bestellingen, offertes en het aanmaken van een account kunt u terecht bij onze sales afdeling. Ons sales team staat voor u klaar om al uw opdrachten in behandeling te nemen en geheel af te stemmen op de wensen en behoeften van uw organisatie. Wilt u in contact komen met de sales afdeling? Wij staan u graag telefonisch, per mail of persoonlijk te woord!

 

Afdeling sales is bereikbaar van:
Ma t/m Vr 8.30 - 17.00 uur

Telefoon: 088 110 8088
Email: [email protected]

 

Aad van Vlokhoven,
Accountmanager:
Onze klanten helpen om het maximale
uit hun geschenken te halen,
dat is waar wij energie van krijgen”

 


Onze bakkersBakkers

Om de beste kwaliteit taarten en gebak te bezorgen werkt Toptaarten.nl samen met de beste lokale bakkers. De bakkers zijn zorgvuldig geselecteerd en leveren taarten en gebak die op ambachtelijke wijze zijn geproduceerd.

Met de ruim 200 aangesloten bakkers is er altijd wel een bakker bij u in de buurt te vinden, die een verse taart voor u of bij u kan bezorgen. Toptaarten.nl biedt een snelle service en levert binnen 24 uur. Voor 17:00 uur besteld is de volgende dag al bezorgd!           De bakkers streven ernaar om voor 10 uur te bezorgen.


Bent u zelf bakker?
Kijk op onze bakkers pagina voor meer informatie of contactmogelijkheden.