Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Taart bestellen Rotterdam

Taart laten bezorgen in Rotterdam

Ben je op zoek naar een lekkere verjaardagstaart, prachtig gebak met je bedrijfslogo of een taart voor een evenement? Wil je een taart kopen maar geen idee waar? Bestel dan eenvoudig online bij Toptaarten.nl. Bij Toptaarten.nl kun je namelijk voor verschillende gelegenheden heerlijk verse taart bestellen en overal in Rotterdam laten bezorgen.

Verse taart bestellen bij Toptaarten.nl

Organiseer je een feestje of evenement en wil je lekkere en mooie taart serveren? Kijk dan vooral op de website van Toptaarten.nl waar je diverse mogelijkheden vindt. Niet alleen heerlijke slagroomtaarten, maar ook marsepeintaarten, themataarten en verjaardagstaarten worden iedere dag vers door de lokale bakker op bestelling gemaakt. Toptaarten.nl combineert daarmee het beste van twee werelden: het gemak van online bestellen én de kwaliteit en service van de lokale bakker.

De taarten zijn te bestellen in verschillende afmetingen en kleuren, met verschillende versieringen. Een foto of tekst op de taart behoort ook tot de mogelijkheden. Kortom: je kunt je taart laten maken zoals jij het wilt. Na het invullen van je adresgegevens kies je voor de bezorgdatum en vervolgens gaat de lokale bakker voor je aan de slag. Je kunt elke taart laten bezorgen in Rotterdam.

Verschillende soorten gebak

Bij Toptaarten.nl ben je ook aan het juiste adres voor heerlijk gebak. Van vruchtenschelpen tot bananensoes en van roomkoppen tot petit fours met of zonder je bedrijfslogo, je kunt het allemaal op de website vinden. Je kunt ook kiezen voor een assortiment van verschillende soorten gebak. Net als de taarten kun je ook al het gebak laten bezorgen in Rotterdam. Dus ook voor al je gebak ga je naar Toptaarten.nl.

Lokale bakkers in Rotterdam

Er zijn meer dan 160 bakkers aangesloten bij Toptaarten.nl, verspreid over heel Nederland en dus ook in Rotterdam. Deze bakkers bakken jouw taart of gebak vers en bezorgen het op de door jou opgegeven datum in de ochtend bij je thuis of op het werk. De bakker streeft ernaar de taart of het gebak voor 12.00 uur te bezorgen. Zo ben je altijd verzekerd van heerlijk vers gebak. Je kunt ook een taart laten bezorgen bij iemand anders. Vul dan bij bezorgadres het adres van de ontvanger in. Maak de bezorging extra persoonlijk door een kaartje toe te voegen.

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie over een taart of gebak? Heb je een speciale wens of wil je meer weten over je bestelling? Neem dan contact op met de klantenservice van Toptaarten.nl door te bellen naar telefoonnummer 088 110 8060. Je kunt ook gebruikmaken van de chat optie of een e-mail sturen via het online contactformulier.

Taart bestellen met een zakelijk account

Wil je voor jouw bedrijf een taart bestellen en versturen naar een adres in Rotterdam? Dan is het handig om een zakelijk account aan te maken. Hiermee profiteer je van diverse voordelen. Zo kun je op rekening kopen via één verzamelfactuur. De gegevens worden altijd onthouden en je bekijkt eenvoudig een overzicht van jouw gemaakte bestellingen. Zie je dit ook wel zitten? Maak dan vandaag nog een account aan op onze website.

Wij bezorgen ook in de omgeving van:

Den Haag | Leiden | Zoetermeer | Dordrech