Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Verjaardagstaarten

Slagroomtaart royaalSlagroomtaart royaal

Slagroomtaart royaal

Vanaf
21,95
Verkrijgbaar van 10 tot 40 personen.

Heerlijk luchtige cake met een smaakvolle vulling in combinatie met jam. Zijkanten afgewerkt met amandelschaafsel of nougatine nootjes. Topping van slagroom, heerlijk fruit en chocolade schaafsel.
Bestel
Slagroomtaart luxe

Slagroomtaart luxe

Vanaf
23,95
Verkrijgbaar van 10 tot 40 personen.

Heerlijk luchtige cake met een smaakvolle vulling in combinatie met jam. Zijkanten afgewerkt met amandelschaafsel of nougatine nootjes. Luxe en ruim belegde topping van slagroom, fruit en chocolade galettes
Bestel
Slagroomtaart royaal feestelijk

Slagroomtaart royaal feestelijk

Vanaf
21,95
Verkrijgbaar van 10 tot 40 personen.

Heerlijk luchtige cake met een smaakvolle vulling in combinatie met jam. Zijkanten afgewerkt met gekleurde hagel. Topping van slagroom, heerlijk fruit en chocolade schaafsel.
Bestel
Slagroomtaart luxe feestelijk

Slagroomtaart luxe feestelijk

Vanaf
23,95
Verkrijgbaar van 10 tot 40 personen.

Heerlijk luchtige cake met een smaakvolle vulling in combinatie met jam. Zijkanten afgewerkt met gekleurde hagel.
Luxe en ruim belegde topping van slagroom, fruit en chocolade galettes
Bestel
Slagroomtaart royaal chocolade

Slagroomtaart royaal chocolade

Vanaf
21,95
Verkrijgbaar van 10 tot 40 personen.

Heerlijk luchtige cake met een smaakvolle vulling in combinatie met jam. Zijkanten afgewerkt met chocolade. Topping van slagroom, heerlijk fruit en chocolade schaafsel.
Bestel
Slagroomtaart luxe chocolade

Slagroomtaart luxe chocolade

Vanaf
23,95
Verkrijgbaar van 10 tot 40 personen.

Heerlijk luchtige cake met een smaakvolle vulling in combinatie met jam. Zijkanten afgewerkt met chocolade. Luxe en ruim belegde topping van slagroom, fruit en chocolade galettes
Bestel
Slagroom fototaart feestelijk

Slagroom fototaart feestelijk

Vanaf
27,95
Verkrijgbaar van 10 tot 40 personen.

Heerlijk luchtige cake met een smaakvolle vulling in combinatie met jam. Zijkanten afgewerkt met gekleurde hagel. Topping van slagroom, chocolade galettes en heerlijk fruit. De taart wordt afgemaakt met uw eigen foto of logo.
Bestel
Slagroomtaart Van HarteSlagroomtaart Van Harte

Slagroomtaart Van Harte

Vanaf
27,95
Verkrijgbaar van 10 tot 40 personen.

Heerlijk luchtige cake met een smaakvolle vulling in combinatie met jam. Zijkanten afgewerkt met gekleurde hagel. Topping van slagroom, chocolade galettes en heerlijk fruit. De taart wordt afgemaakt met een standaard design.
Bestel
Slagroomtaart HoeraSlagroomtaart Hoera

Slagroomtaart Hoera

Vanaf
27,95
Verkrijgbaar van 10 tot 40 personen.

Heerlijk luchtige cake met een smaakvolle vulling in combinatie met jam. Zijkanten afgewerkt met amandel schaafsel of nougatine nootjes. Topping van slagroom, chocolade galettes en heerlijk fruit.
Bestel
Mokkataart

Mokkataart

Vanaf
29,95
Verkrijgbaar van 12 tot 20 personen.

Een heerlijke vierkante mokkataart gemaakt van luchtige laagjes cake en dubbeldik gevuld met de lekkerste mokkaslagroom.
Bestel
Chipolata fototaart

Chipolata fototaart

Vanaf
32,95
Verkrijgbaar van 10 tot 30 personen.

De luchtige cake met een heerlijke vulling van chipolata bestaande uit gele room, slagroom, vruchtjes en bitterkoekjes zit verstopt onder een strakke laag marsepein.
Bestel
Slagroomtaart UnicornSlagroomtaart Unicorn

Slagroomtaart Unicorn

Vanaf
27,95
Verkrijgbaar van 10 tot 40 personen.

Heerlijk luchtige cake met een smaakvolle vulling in combinatie met jam. Zijkanten afgewerkt met gekleurde hagel. Topping van slagroom, chocolade galettes en heerlijk fruit.
Bestel

Verjaardagstaarten voor iedereen

Bij Toptaarten.nl hebben we een ruim assortiment taarten voor alle verjaardagen. Of je nu zelf jarig bent en een taart online wilt bestellen of een vriend, familielid of collega wilt verrassen: bij ons vind je altijd de perfecte verjaardagstaart. Onze taarten worden met zorg en vakmanschap bereid door lokale bakkers, zodat je altijd kunt rekenen op de beste kwaliteit. We streven ernaar om de verjaardagstaart voor 12 uur te bezorgen. Ontdek ons assortiment en maak van elke verjaardag een onvergetelijke viering! Voor welke verjaardagstaart kies jij?

Hét bakkers concept

Om de beste kwaliteit taarten en gebak te bezorgen werkt Toptaarten.nl samen met de beste lokale bakkers. De bakkers zijn zorgvuldig geselecteerd en leveren taarten en gebak die op ambachtelijke wijze zijn geproduceerd. 

We willen graag benadrukken dat de herkomst van onze taarten kan variëren vanwege de locatie van onze lokale bakkers. We doen ons uiterste best om altijd hoogwaardige producten te leveren. Toptaarten.nl biedt een snelle service en levert binnen 24 uur. Vóór 17:00 uur besteld, is de volgende dag al bezorgd! Daarbij streven we ernaar om de verjaardagstaart vor 12 uur te bezorgen.

Ontdek onze verjaardagstaarten

Of je nu de voorkeur geeft aan een slagroomtaart, een mokkataart of een op maat gemaakte fototaart: bij Toptaarten hebben we voor iedereen de perfecte verjaardagstaart. Ons assortiment biedt een scala aan heerlijke opties die geschikt zijn voor elke smaak en stijl. Bovendien kun je je verjaardagstaart nog specialer maken door deze te personaliseren met een foto van de jarige of een andere afbeelding die bij de gelegenheid past.

Een verjaardag is een bijzondere gebeurtenis en daar mag geen taart bij ontbreken! Bij Toptaarten.nl bestel je de passende verjaardagstaart en je laat het op elk gewenst adres bezorgen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke tekst bij te voegen. Laat je ons weten hoe we jouw verjaardagstaart kunnen aanpassen om deze nog persoonlijker te maken voor de jarige?.

Gepersonaliseerde verjaardagstaart

Maak je verjaardagstaart extra speciaal met onze gepersonaliseerde opties! Als een gewone slagroomtaart of luxe vruchtentaart niet bijzonder genoeg is, kies dan voor een taart met een persoonlijke touch. Bij Toptaarten.nl kun je kiezen voor een gepersonaliseerde taart met een foto van de jarige of een andere afbeelding die de gelegenheid perfect weergeeft. Je hebt bij ons keuze uit een marsepeintaart en slagroomtaart om te personaliseren met een afbeelding of foto. Welke verjaardagstaart staat er op dé dag op tafel?

Bestel jouw verjaardagstaart nu en betaal achteraf

Wil je een verjaardagstaart, fototaart, slagroomtaart of ander soort taart online bestellen? Dan ben je bij Toptaarten aan het juiste adres. Met ons eenvoudige bestelproces kun je gemakkelijk jouw bestelling plaatsen en zelf kiezen of je direct wilt betalen of liever achteraf. Ook voor zakelijke bestellingen bieden we de mogelijkheid om achteraf te betalen. Heb je nog vragen over de verjaardagstaarten uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 088 110 8060 of door het contactformulier in te vullen. Wij zijn je graag van dienst!

Lees meer