Vers van de beste lokale bakkers

Vroeg in de ochtend bezorgd

Topkwaliteit tegen eerlijke prijs

Achteraf betalen, ook zakelijk

Foto- en Logo taarten

Een taart met een foto of logo bestellen? Dat doet u snel en eenvoudig via Toptaarten.nl. U kunt bij ons diverse taarten bestellen, waaronder een fototaart. Wat dacht u van een taart met er een foto van de jarige op? Of een taart met het logo van uw bedrijf?

Bel ons voor meer informatie: 088 110 8060

Een taart met een foto of logo bestelt u bij Toptaarten.nl

Een foto taart kunt u bij Toptaarten.nl in twee varianten bestellen: de (feestelijke) slagroomtaart en de (feestelijke) marsepeintaart. De slagroomtaart bestaat uit luchtige cake die gevuld is met een heerlijke vulling van crème en room, frambozenjam en slagroom. De zijkanten zijn afgewerkt met lekker krokante stukjes hazelnoot en de topping is royaal opgemaakt met verse vruchtjes van het seizoen of andere versieringen. Uw afbeelding of logo kan op deze taart worden gedrukt en is zo het stralende middelpunt.

De marsepeintaart bestaat uit een luchtige cake met ambachtelijke gele roomvulling en jam. Deze wordt bedekt door een strakke laag marsepein van de beste kwaliteit. De bovenkant wordt versierd met slagroom en eventueel verse vruchtjes van het seizoen. Daarnaast kunt u ook een foto op deze taart laten drukken.

Verkrijgbaar in diverse formaten

Elke fototaart is in verschillende formaten te bestellen. De kleinste taart is voor 10 tot 12 personen en de grootste voor 40 tot 45 personen. Wilt u een nog grotere taart bestellen? Neem dan even contact met ons op. Dan kijken wij wat we voor u mogelijk kunnen maken.

Een lekkere taart is een geschenk dat geschikt is voor diverse gelegenheden. Wat dacht je van een taart met een foto voor een jarige? Of een taart met een logo als relatiegeschenk voor een klant of andere zakenrelatie? Een ding is zeker, wanneer u kiest voor een taart met een foto of logo, geeft u gegarandeerd een heerlijke verassing!

Bestellen in slechts vier stappen

Nu denkt u misschien dat het bestellen van een fototaart lastig is of veel tijd kost, dat is bij Toptaarten.nl zeker niet het geval. U bestelt bij ons een taart met een foto of logo in slechts vier stappen. U kiest de juiste taart en selecteert de juiste foto voor op de taart, vervolgens bepaalt u de gewenste bezorgdatum. Op werkdagen voor 17.00 uur geplaatste bestellingen worden de volgende dag bezorgd. Daarna vult u uw eigen gegevens in en geeft u het gewenste bezorgadres in. Tot slot rekent u af door gebruik te maken van iDEAL, een creditcard, Afterpay of PayPal. U ontvangt een bevestiging en wij bezorgen de taart met foto of logo op het gewenste adres.

Bestel uw taart met foto snel!

Heeft u al gekozen welke fototaart u via Toptaarten.nl gaat bestellen? Stop uw taart dan snel in het digitale winkelwagentje! Naast diverse taarten kunt u bij ons ook gebak, chocolade, traktaties of koeken bestellen. Al onze lekkernijen worden bereid door ambachtelijke bakkerijen door heel Nederland. Heeft u vragen of een speciaal verzoek? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 088 110 8060. Wij zijn u graag van dienst!

Ook interessant:

Taartenshop | Verjaardagstaart | Chocolade telegram

Lees meer

Slagroom fototaart

Vanaf € 19,95

Verkrijgbaar van 10 tot 45 personen.

Heerlijk luchtige cake met een smaakvolle vulling in combinatie met jam. Zijkanten afgewerkt met amandelschaafsel of nougatine nootjes. Topping van slagroom en heerlijk fruit. De taart wordt afgemaakt met uw eigen foto of logo.
Bestel

Slagroom fototaart feestelijk

Vanaf € 19,95

Verkrijgbaar van 10 tot 45 personen.

Heerlijk luchtige cake met een smaakvolle vulling in combinatie met jam. Zijkanten afgewerkt met gekleurde hagel. Topping van slagroom, chocolade galettes en heerlijk fruit. De taart wordt afgemaakt met uw eigen foto of logo.
Bestel

Slagroom fototaart chocolade

Vanaf € 20,95

Verkrijgbaar van 10 tot 45 personen.

Heerlijk luchtige cake met een smaakvolle vulling in combinatie met jam. Zijkanten afgewerkt met chocolade. Topping van slagroom, chocolade galettes en heerlijk fruit. De taart wordt afgemaakt met uw eigen foto of logo.
Bestel

Marsepein fototaart luxe

Vanaf € 23,95

Verkrijgbaar van 10 tot 45 personen.

Luchtige cake met een smaakvolle vulling. Bedekt met een heerlijke laag marsepein. Afgemaakt met uw eigen foto of logo.
Bestel