Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Taart versturen Zeeland

Wilt u iemand verrassen door een taart te laten versturen in Zeeland? Wanneer u online bij Toptaarten.nl een taart bestelt, versturen wij deze op het moment dat u wilt en bezorgen wij deze overal in Zeeland aan de deur. Het bestellen van uw taart op onze website is erg gemakkelijk en de taart wordt gebakken door een bakker uit de buurt bij u in Zeeland.

Bekijk onze taarten Ontwerp uw eigen taart

Online uw persoonlijke taart laten versturen en bezorgen in Zeeland

Heeft u een feestje waar u zelf niet bij kunt zijn en wilt u tóch de jarige verrassen? Of is er een collega die een jubileum bij het bedrijf te vieren heeft en in het zonnetje gezet mag worden? Met een lekkere fototaart met eigen ontwerp kunt u iemand écht verrassen. U kunt kiezen uit verschillende opties zoals marsepein, vruchten of chocolade. Kies een heerlijke slagroomtaart voor de familie of kleine traktaties voor op kantoor zoals onze petit fours. Al onze taarten en gebakjes worden ambachtelijk gebakken door lokale bakkers. U kunt uw taart die u online bestelt laten versturen naar elk adres in Zeeland.

Vóór 17.00 uur besteld, volgende dag bezorgd

Wanneer u uw taart voor 17.00 uur bestelt, proberen wij deze de volgende dag bij u in Zeeland voor 10.00 uur te bezorgen. Of later wanneer u wilt natuurlijk. We hebben een landelijke dekking, waardoor het bestellen en bezorgen van uw taart overal in Zeeland kan. De zorgvuldig geselecteerde bakkers van Toptaarten.nl maken met veel liefde en aandacht uw persoonlijke bestelling klaar. De taart die u online heeft besteld, zal een bakker uit Zeeland bakken, die wij vervolgens bij u bezorgen.

Het bestellen van een taart in Zeeland was nog nooit zo makkelijk

Of u nu één taart wilt bestellen of honderd, wij zorgen ervoor dat ze op tijd en vers arriveren op de plaats van bestemming. Vraag voor een grotere bestelling gerust een offerte aan voor een bestelling op maat. De taarten kunt u in verschillende maten bestellen met een indicatie van de hoeveelheid mensen die ervan kunnen genieten. Zo gaan de meeste taarten tot wel 45 personen! Heeft u vragen, neem dan contact op met 088 110 8060 of vul een contactformulier in.

Wij bezorgen ook in de omgeving van:

Goes | Middelburg | Vlissingen