Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Taart bestellen Lelystad

Wilt u een taart bestellen voor een familielid in Lelystad? Toptaarten.nl zorgt voor het bezorgen van veel verschillende taarten op elk gewenst adres. U kunt zowel zakelijk als particulier prachtige taarten laten versturen. Door ons lokale netwerk kunnen we overal uw taart laten bezorgen in de regio Lelystad. Wij hebben een heerlijk assortiment aan verschillende taarten en gebak voor het vieren van elk moment.

Bekijk onze taarten Ontwerp uw eigen taart

Een dagverse taart bestellen in Lelystad

Is uw dochter jarig? Misschien houdt u een afscheidsfeest voor een van uw collega’s? Of bent u vader of moeder geworden en wilt u de geboorte van uw kind vieren? Voor elke gelegenheid hebben wij de perfecte taart. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een luxe chocolade slagroomtaart, een heerlijke vruchtentaart of smakelijke chocoladebollen. Wij bezorgen graag de lekkerste verrassingen tot aan uw deur. We hebben het bestellen zó makkelijk gemaakt dat u met gemak uw taart kunt versturen.

U wilt een taart versturen? Wij bezorgen overal in Lelystad!

Kunt u niet bij de verjaardag van uw kleinzoon zijn? Naast onze heerlijke taarten en gebakjes kunt u ook uw eigen eetbare foto op een taart laten maken en deze laten versturen. Met het bestellen van een fototaart verzorgen wij de ultieme persoonlijke verrassing. U kunt zelfs nog een kaartje met een persoonlijke boodschap mee laten versturen. Op die manier bent u er toch een beetje bij.

Morgen uw medewerker jarig?

We vergeten allemaal wel eens iets. Maar dat hoeft geen enkel probleem te zijn. Wanneer u een taart bestelt voor 17.00 uur, doen wij er alles aan om uw heerlijke verrassing vóór 10.00 uur de volgende ochtend te bezorgen. Zit er niet zoveel haast achter? Dan geeft u zelf aan wanneer wij uw taart moeten bezorgen. Wilt u het liefst even met een van onze medewerkers praten over verschillende mogelijkheden? Neem dan contact op met 088 110 8060.

Wij bezorgen ook in de omgeving van:

Almere | Dronten