Slagroomtaart voor iedere gelegenheid

Wanneer je jarig bent en een overheerlijke slagroomtaart wilt bestellen, kan je uitstekend terecht bij Toptaarten.nl. Want laten we eerlijk zijn: wat is er nu lekkerder dan een verrukkelijke verse slagroomtaart! Wil je trakteren omdat je jarig bent of bij een andere feestelijke gelegenheid? Bestel jouw verse slagroomtaart dan online en laat deze op elk gewenst adres in Nederland bezorgen!

Bekijk hier onze slagroomtaarten

Ambachtelijke en verse slagroomtaart bestellen doe je hier

De slagroomtaart die jij bestelt bij Toptaarten.nl wordt ambachtelijk gemaakt door een lokale bakkerij bij de ontvanger in de buurt. De slagroomtaarten zijn gevuld met crème-roomvulling, jam en slagroom van echte bakkerskwaliteit. De zijkanten zijn afgewerkt met krokante stukjes hazelnoot of amandelschaafsel. Wanneer je dit wenst kan je zelfs kiezen voor een eigen ontwerp met bijvoorbeeld een foto of logo of kies voor een van onze voorgestelde thema’s. Verras bijvoorbeeld de jarige met een vrolijke fototaart of laat het logo van je bedrijf op de slagroomtaart plaatsen om een succes te vieren.

Bestel snel een van onze taarten!

Een slagroomtaart bestellen doe je eenvoudig via Toptaarten.nl. Kies een slagroomtaart uit onze webshop en laat persoonlijk bezorgen door de bakker of zijn bezorger. Wanneer je op een werkdag voor 17.00 uur bestelt, bezorgen wij de taart de volgende dag nog. Wil jij de slagroomtaart liever afhalen? Ook dit kan, geef dit dan aan tijdens het bestelproces. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 088 110 8060.