Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Moederdagtaarten

Marsepeintaart MoederdagMarsepeintaart Moederdag

Marsepeintaart Moederdag

Vanaf
31,95
Laat je moeder weten hoeveel je om haar geeft met een heerlijke marsepeintaart. Gevuld met luchtige cake, jam en echte slagroom. Een smakelijk cadeau wat je moeder zeker kan waarderen.
Bestel
MoederdagtaartMoederdagtaart

Moederdagtaart

Vanaf
26,95
Verras je moeder op een persoonlijke manier met een prachtige fototaart! Kies een mooie foto van jullie samen en plaats hem in het midden van de taart in de editor.
Bestel
Slagroomtaart Best mom ever

Slagroomtaart Best mom ever

Vanaf
26,95
Geef je eens een taart voor Moederdag! Verras je moeder met deze vrolijke slagroomtaart waarmee je jouw moeder in het zonnetje zet.
Bestel
Marsepeintaart SpeciaalMarsepeintaart Speciaal

Marsepeintaart Speciaal

Vanaf
31,95
Jij hebt een speciaal plekje in mijn hart. Dat is de liefdevolle boodschap die je stuurt met deze heerlijke marsepeintaart. Gevuld met luchtige cake, echte slagroom en afgetopt met een verrukkelijke laag marsepein.
Bestel
Petit fours Mama

Petit fours Mama

2,75
Verras je moeder met deze lekkernij! Dit kleine gebakje is gevuld met luchtige cake, jam en echte slagroom. Omhuld met een laag marsepein en een vrolijke Moederdag opdruk. Om te smullen!
Bestel
Tijdelijk uitverkocht
Petit fours Hart

Petit fours Hart

2,75
Deel wat liefde uit met deze heerlijke hartjes petit fours! Valentijnsdag gaat niet alleen maar over de liefde voor je partner, maar ook voor bijvoorbeeld je ouders, kinderen, vrienden of collega’s.
Informatie

Moederdagtaarten bestellen bij Toptaarten.nl

Is jouw moeder een zoetekauw? Is ze dol op taarten en heb jij nog geen cadeau voor Moederdag? Bekijk dan ons assortiment aan moederdagtaarten. Deze taarten worden vers gemaakt en afgeleverd door de lokale bakker. Een superleuke verrassing die je moeder niet snel zal zien aankomen. Bestel daarom een overheerlijke taart van Toptaarten.nl en bezorg een glimlach op haar gezicht.

Een moederdagtaart met een persoonlijke boodschap

Verdient jouw moeder het om extra in het zonnetje gezet te worden? Wil jij jouw moederdagcadeau een persoonlijke touch geven? Dat kan! Maak jouw moederdagtaart extra speciaal met een eigen foto. Laat haar onder het gemak van een lekker stukje taart genieten van een prachtige foto van jullie twee van een moment die jullie samen hebben beleefd. Blik terug op een mooie herinnering die jullie samen gehad hebben.

Maak een keuze uit ons assortiment

Wat is er nou leuker dan jouw moeder blij maken met haar favoriete stuk taart? Gelukkig hebben wij een assortiment aan versgebakken marsepein- en slagroomtaarten beschikbaar. Deze taarten worden versierd met stukjes fruit en chocola. Om het persoonlijk te maken kan je ook een eigen foto toevoegen. Wil je liever een tekst op je taart dat jouw moeder de allerbeste is? Dan kan dit natuurlijk ook!

In ons assortiment zijn ook de petit fours gebakjes aanwezig. Dit zijn meerdere kleine gebakjes van cake, jam en slagroom. De kleine gebakjes zijn voorzien van bijvoorbeeld hartjes en verkrijgbaar per 10 stuks. Zo kan je meerdere mensen laten meegenieten of de gebakjes natuurlijk samen met jouw moeder opsnoepen.

Bestel jouw moederdagtaart nu eenvoudig online

Ben je geen ster in de keuken, heb je geen tijd om te bakken of vind je het gewoon veel leuker om een prachtige taart te bestellen dat vers is bereid door de bakker? Dan is dit eenvoudig te bestellen via Toptaarten.nl. Het enige wat je hoeft te doen is een keuze maken welke taart jouw moeder het lekkerste zal vinden. Eén van onze aangesloten bakkers zal de taart vers maken en bij jou of je moeder bezorgen. Een smakelijker moederdagcadeau bestaat niet toch? Bestel je taart hier en laat haar weten hoe erg je haar waardeert!

Lees meer