Vroeg in de ochtend bezorgd

Vers van de beste lokale bakkers

Topkwaliteit tegen eerlijke prijs

Achteraf betalen, ook zakelijk

Mini traktatie

Wilt u een traktatie voor op uw werk bestellen omdat u bijvoorbeeld jarig bent? Of u neemt afscheid en wilt voor iedereen een smakelijke traktatie kopen? Dan kunt u uitstekend terecht bij Toptaarten.nl. Of het nu gaat om één taart of honderd taarten, wij staan voor u klaar.

Bel ons voor meer informatie: 088 110 8060

Uw traktatie bestellen en laten bezorgen op de gewenste locatie bij Toptaarten.nl

Een goede traktatie voor op het werk kopen kan lastig zijn. Je wilt iets lekkers trakteren en het moet vers zijn. Daarom is het een goede keuze om een traktatie bij Toptaarten.nl te bestellen. Wij leveren diverse soorten gebak en taarten, maar ook zogenaamde mini traktaties. U heeft bij ons keuze uit de volgende traktaties:

  • Feestelijke Petit Fours
  • Petit Fours met een logo of foto
  • High Tea Mix gebakjes
  • Cupcakes

Diverse soorten gebak, koeken en taart

Naast het bestellen van een traktatie voor op het werk, kunt u bij Toptaarten.nl ook diverse soorten taart, koeken en gebak bestellen. U heeft hierbij ook de mogelijkheid om een foto, (bedrijfs)logo, chocoladetekst of een kaartje toe te voegen. Elke traktatie die u bij Toptaarten.nl kunt kopen, wordt gemaakt door geselecteerde ambachtelijke bakkerijen in Nederland. Daarnaast zijn deze altijd vers en worden ze binnen 24 uur bezorgd.

Het bestellen van uw traktatie voor op het werk doet u gemakkelijk door de drie stappen te volgen. U kiest de traktatie die u wilt kopen, geeft vervolgens uw gegevens door en selecteert het gewenste bezorgadres. Tot slot rekent u af en wordt uw traktatie op het gewenste tijdstip en locatie bezorgd.

Bestel uw traktatie snel!

Wilt u ook een traktatie bestellen voor op het werk? Bestel dan snel uw mini gebakjes of cupcakes via Toptaarten.nl. Heeft u vragen over uw bestelling of wilt meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer: 088 110 8060. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Ook interessant:

Gebak bestellen | Taart met foto | Taartenshop

Lees meer
Trakteertaartje

Trakteertaartje

13,95
Voor circa 8 personen.

Luchtige cake met een smaakvolle vulling in combinatie met jam. Zijkanten afgewerkt met amandelschaafsel of nougatine nootjes. Topping van slagroom, fruit en chocolade schaafsel.
Bestel
Petit fours met logo

Petit fours met logo

Vanaf
2,40
Verkrijgbaar vanaf 10 stuks.

De luchtige cake met jam en slagroom zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.
Bestel
Feestelijke petit fours

Feestelijke petit fours

2,00
Verkrijgbaar vanaf 10 stuks.

Deze prachtige traktatie is perfect om uit te delen op je werk of gewoon heerlijk voor thuis om iets te vieren.
Bestel
Gesorteerd gebak

Gesorteerd gebak

2,30
Verkrijgbaar vanaf 10 stuks.

Een heerlijke mix van de lekkerste gebakjes, vers van de bakker!
Bestel