Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Mini traktatie

Wil je een traktatie voor op werk bestellen omdat jijzelf of een collega bijvoorbeeld jarig is? Of neem je afscheid en wil je voor iedereen een smakelijke traktatie kopen? Dan kan je uitstekend terecht bij Toptaarten.nl. Of het nu gaat om één taart of honderd taarten, wij staan voor je klaar.

Bel ons voor meer informatie: 088 110 8060

Een traktatie bestellen en laten bezorgen op een gewenste locatie bij Toptaarten.nl

De juiste traktatie voor op het werk kopen kan lastig zijn. Je wilt iets lekkers trakteren en het moet vers zijn. Daarom is het een goede keuze om een traktatie bij Toptaarten.nl te bestellen. Wij leveren diverse soorten gebak en taarten, maar ook zogenaamde mini traktaties. Bij ons heb je de keuze uit de volgende traktaties:

  • Feestelijke Petit Fours
  • Petit Fours met een logo of foto
  • Gesorteerd gebak
  • Trakteertaartje

Diverse soorten gebak, koeken en taart

Naast het bestellen van een traktatie voor op het werk, kan je bij Toptaarten.nl ook diverse soorten taart, koeken en gebak bestellen. Hierbij heb je ook de mogelijkheid om een foto, (bedrijfs)logo, chocoladetekst of een kaartje toe te voegen. Elke traktatie die je bij Toptaarten.nl kan kopen, wordt gemaakt door geselecteerde ambachtelijke bakkerijen in Nederland. Daarnaast zijn deze altijd vers en worden ze binnen 24 uur bezorgd.

Het bestellen van je traktatie voor op het werk doe je gemakkelijk door de drie stappen te volgen. Je kiest de traktatie die je wilt kopen, geeft vervolgens de gegevens door en selecteert het gewenste bezorgadres. Tot slot reken je af en wordt je traktatie op het gewenste tijdstip en locatie bezorgd.

Ook interessant:

Gebak bestellen | Taart met foto | Taartenshop

Lees meer
Trakteertaartje

Trakteertaartje

16,95
Voor circa 8 personen.

Luchtige cake met een smaakvolle vulling in combinatie met jam. Zijkanten afgewerkt met amandelschaafsel of nougatine nootjes. Topping van slagroom, fruit en chocolade schaafsel.
Bestel
Petit fours met logo

Petit fours met logo

Vanaf
2,75
Verkrijgbaar vanaf 10 stuks.

De luchtige cake met jam en slagroom zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.
Bestel
Feestelijke petit fours

Feestelijke petit fours

2,25
Verkrijgbaar vanaf 10 stuks.

Deze prachtige traktatie is perfect om uit te delen op je werk of gewoon heerlijk voor thuis om iets te vieren.
Bestel
Gesorteerd gebak Gesorteerd gebak

Gesorteerd gebak

2,75
Verkrijgbaar vanaf 10 stuks.

Een heerlijke mix van de lekkerste gebakjes, vers van de bakker!
Bestel