Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Luxe taarten

Luxe vruchtentaart

Luxe vruchtentaart

Vanaf
24,95
Verkrijgbaar voor 10 en 20 personen.

Een luxe vruchtentaart met een royale topping van heerlijk vers fruit.
Bestel
Mokkataart

Mokkataart

Vanaf
29,95
Verkrijgbaar van 12 tot 20 personen.

Een heerlijke vierkante mokkataart gemaakt van luchtige laagjes cake en dubbeldik gevuld met de lekkerste mokkaslagroom.
Bestel
Appeltaart

Appeltaart

27,95
Verkrijgbaar voor 12 personen.

Deze ambachtelijke appeltaart is vorstelijk gevuld met de beste appels van Hollandse bodem.
Bestel
Slagroomtaart luxe chocolade

Slagroomtaart luxe chocolade

Vanaf
23,95
Verkrijgbaar van 10 tot 40 personen.

Heerlijk luchtige cake met een smaakvolle vulling in combinatie met jam. Zijkanten afgewerkt met chocolade. Luxe en ruim belegde topping van slagroom, fruit en chocolade galettes
Bestel
Marsepeintaart luxe groen

Marsepeintaart luxe groen

Vanaf
28,95
Verkrijgbaar van 10 tot 40 personen.

Luchtige cake met een smaakvolle vulling. Bedekt met een heerlijke laag marsepein. Topping van crème, fruit en chocolade galettes.
Bestel
Marsepeintaart luxe rood

Marsepeintaart luxe rood

Vanaf
28,95
Verkrijgbaar van 10 tot 40 personen.

Luchtige cake met een smaakvolle vulling. Bedekt met een heerlijke laag marsepein. Topping van crème, fruit en chocolade galettes.
Bestel

Luxe taart

Bekijk ons aanbod van luxe taarten. Dit zijn rijk samengestelde taarten om lekker van te genieten. Zo zijn onze mokkataarten sierlijk opgemaakt met de lekkerste slagroom en hazelnootjes. En onze vruchtentaart zit boordevol verse vruchten. Alle luxe taarten van Toptaarten.nl zijn werkelijk een lust voor het oog en worden gemaakt door vakkundige bakkers.

Waarom een luxe taart bestellen?

Een luxe taart bestel je omdat je een visueel spektakel op tafel wilt zetten zonder dat je daarvoor teveel betaalt. De taarten zien er fantastisch uit en smaken natuurlijk zoals ze eruit zien. Je kunt de taarten bestellen via Toptaarten.nl. Vervolgens komt je bestelling terecht bij een van onze 160 aangesloten warme bakkers. Zo is er altijd wel een bakker bij je in de buurt. We hebben luxe taarten voor 10 tot 12 personen, maar wil je een hele kantoorverdieping van taart voorzien? Kies dan het grootste formaat dat geschikt is voor wel 45 personen.

Taart laten bezorgen

Het bestelproces is eenvoudig. Je kiest een luxe taart uit het assortiment. Daarna bepaal je welke maat je wilt hebben. En tenslotte vul je het gewenste adres in. Bedenk dat je taart gebakken wordt door een van onze 160 aangesloten bakkerijen. Daarbij kiezen we altijd de bakkerij die het meest bij je in de buurt zit. Zo ben je gegarandeerd van een vers gebakken taart die met veel zorg bij je onderneming afgeleverd zal worden.

Elke taart die je voor 17.00 uur bestelt, heb je de volgende dag aan huis bezorgd of op kantoor. Maar je kunt de afleverdatum ook op een latere datum inplannen. We proberen je taart altijd voor 12.00 uur af te leveren zodat je er al tijdens koffietijd van kunt genieten. Ook is het mogelijk om in overleg en met wederzijdse bevestiging andere bezorgtijden af te spreken. We bezorgen elke dag van de week, behalve op zondag.

Luxe vruchtentaarten

Je eigen luxe taart bestellen en laten bezorgen doe je via de Toptaarten.nl website. Welke taart je ook kiest, je kunt voordat je bestelt op de foto's alvast zien wat je precies gaat ontvangen. Als je op de detailfoto's klikt zie je niet alleen de mooie buitenkant van onze luxe taarten maar ook de doorsnede.

Zo zie je op de royaal gevulde vruchtentaart veel vers fruit liggen. In onze chipolatataart zie je heerlijke roomvulling en details van bitterkoekjes. Je kunt ze dus bijna ruiken en proeven! De foto's zijn al om te smullen en er zijn geen verrassingen over hoe de luxe taart er van binnen uitziet. 

Lees meer