Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Kersttaarten

Kerst taart & gebak

Kerst taart & gebak

10,90
Verkrijgbaar vanaf 1 november 2023
Bestel

Helaas… Ons Kersttaarten assortiment is niet meer beschikbaar. Rond november 2023 komen de nieuwe Kersttaarten live. Bekijk onze homepage voor al onze geschenken. 

Kersttaarten

Met kerst zijn we graag met familie en vrienden bij elkaar. Gezellig met elkaar aan tafel genieten van een kerstdiner of samen op de bank kijken naar een sfeervolle kerstfilm. Een heerlijk stukje kersttaart mag daarbij niet ontbreken. Als werkgever kun je daarvoor zorgen. Daarom vind je bij ons diverse soorten taarten die natuurlijk met kerstdecoratie zijn versierd. De taarten zijn dan ook vol liefde en passie gemaakt voor je medewerkers, klanten en zakelijke relaties. Hierdoor help je mee aan een onvergetelijke kerstperiode. Dat is uiteraard de perfecte manier om jouw waardering te tonen.

Een kersttaart voor elke smaak

Iedereen heeft een eigen smaak. Daar houden we dan ook goed rekening mee. De slagroomtaarten zijn populair. Ook taarten afgewerkt met marsepein zijn door velen geliefd. Daarnaast kun je nog kiezen uit verschillende dessins zoals een kerstbal of kerstkrans. De kerstwens op de taart mag natuurlijk niet ontbreken. Het kan zijn dat je medewerkers of zakelijke relaties hebt die in Nederland wonen, maar geen Nederlands spreken. Daarom kun je de tekst op de taart in het Engels laten maken. Hierdoor kun je ook deze mensen laten blijken dat je ze een mooie kerstperiode toewenst! Op deze manier zorg je voor onvergetelijke momenten.

Een persoonlijk geschenk

Kersttaarten kunnen ook persoonlijk worden gemaakt. Een eigen tekst of foto maakt dat de taart er als een feest op zich uitziet. Dit kan het bedrijfslogo zijn, een foto van het totale team, maar ook een persoonlijke foto van je werknemer of klant die belangrijk is voor het werk. Natuurlijk maak je dit kerstgeschenk compleet met een kaartje erbij. Een persoonlijk bericht maakt dat de ontvanger zich extra gewaardeerd voelt. Dit is niet alleen een mooie afsluiting van een jaar vol samenwerking, maar ook een mooie start van het nieuwe jaar dat zal gaan volgen.

Online kersttaarten bestellen

Een kersttaart bestellen gaat bij ons eenvoudig. Dit kan online, maar ook telefonisch helpen we je graag verder. Wanneer je meer dan honderd kersttaarten wilt bestellen, dan kun je het bestelproces herhalen of contact opnemen met de klantenservice. Vervolgens maken we de bestelling in orde en zullen we de taarten laten bezorgen. Dit kan bij de personeelsleden, klanten en zakelijke relaties aan huis, maar ook op de werklocatie. Zo kun je kiezen voor gemak of een persoonlijke overhandiging.

Contact met de klantenservice kan telefonisch en via e-mail. Per telefoon zijn we bereikbaar op telefoonnummer 088110 80 50. Een mail kan gestuurd worden naar [email protected] We nemen daarna zo snel mogelijk contact op, want we staan graag voor je klaar!

Lees meer