Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Content: Traktaties

Traktatie taarten en gebak

Op zoek naar traktatie taarten? Bestel ambachtelijk gemaakte traktaties bij Toptaarten.nl. Hier vind je een groot assortiment overheerlijk gebak. Je kunt zelf een mix samenstellen van bijvoorbeeld roomsoesjes, banaansoesjes, vruchtenschelpen en tompoucen. Of je kiest een kant- en klare selectie van gebak. Een van de 160 warme bakkers die is aangesloten bij Toptaarten.nl bereidt je bestelling van traktatie gebak.

Traktatie gebak

Het voordeel van traktatie gebak is dat je het direct kunt uitdelen, dus iedereen mag zijn eigen gebakje zo vanuit de doos kiezen. Daarnaast is dit een handige oplossing omdat je geen taartmes of taartschep nodig hebt. Onze traktaties zijn heerlijk voor thuis of voor bij de koffie op kantoor.

Tompouce met eigen logo

Wil je iets unieks of zoek je traktatie gebak voor een bijzondere gelegenheid? Toptaarten.nl biedt de mogelijkheid om een eigen ontwerp op een tompouce te plaatsen. Je kunt op de bestelpagina een kant- en klare afbeelding van een (bedrijfs)logo uploaden of je ontwerpt met de online editor zelf een tekst, inclusief emoji's.

Ambachtelijke traktaties

Geniet al voordat je bestelt van overzichtsfoto's en de grote detailfoto's. Zo zie je vooraf exact wat je kunt verwachten. Inmiddels zijn al meer dan 160 warme bakkers aangesloten bij Toptaarten.nl. Je krijgt dus beslist geen fabrieksproduct maar een op ambachtelijke wijze bereid gebak door een warme bakker uit je eigen regio.

Laten bezorgen

Elke bestelling van traktatie taarten en gebak die je voor 17.00 uur plaatst bij Toptaarten.nl kan de volgende werkdag voor 12.00 uur al bezorgd worden! In overleg zijn andere tijden mogelijk. Je traktatie wordt elke dag bezorgd, behalve op zondag. Pas nadat je de bestelling hebt gedaan, gaat de bakker er mee aan de slag. Zo ben je er zeker van dat je traktatie gebak absoluut vers is op het moment van aflevering.

Bestellen bij Toptaarten.nl gaat als volgt:

  • Je kiest je traktatie en plaatst de bestelling.
  • De website kiest automatisch de bakker die het dichtst bij het afleveradres in de buurt zit.
  • De bakker gaat met je bestelling aan de slag en bakt op ambachtelijke wijze je traktatie taart -of gebak.
  • Je kunt ook een andere afleverdatum kiezen, verder in de toekomst.
  • De warme bakker zal je bestelling altijd zelf bezorgen of een koeriersdienst gebruiken.

Geef je traktatie taarten als een cadeautje, of ben je zelf niet aanwezig tijdens de aflevering? Schrijf een persoonlijke boodschap of felicitatie voor de ontvanger, je boodschap komt op een los kaartje in de doos.