Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Content: Thema taarten

Thema taarten

Heb je binnenkort iets te vieren? Word je een jaartje ouder of ben je geslaagd voor je opleiding? Dan kun je speciaal voor die gelegenheid een thema taart bestellen en laten bezorgen. Nog niet zeker wat en waar te bestellen? Bij Toptaarten.nl heb je de keuze uit een ruime aanbod.

Kinderfeestje gepland?

Kinderfeestjes hebben meestal een thema. Wat is er dan leuker dan een feestelijke taart met het favoriete tv figuurtje van je kind erop? Wat dacht je van een slagroomtaart met een afbeelding van die geweldige Pokémon? Is dat niet echt de keuze van je kind, ga dan voor een eenhoorn, Minnie of Mickey of een van de andere figuurtjes. Themataarten bond, stoer of met een boodschap: bestel jouw persoonlijke taart. De taarten zijn niet alleen een feestje om te zien, maar ze zijn ook erg lekker.

Thema taarten voor volwassenen

Ook volwassenen lusten weleens een lekkere taart. Als deze dan speciaal voor hen is uitgekozen en gemaakt, al helemaal. Is je man jarig en een fervent voetbalsupporter, verras hem dan met een taart met het logo van zijn favoriete voetbalploeg. Vieren jullie je huwelijksverjaardag, dan is er niets mooier dan een lekkere taart met jullie huwelijksfoto erop. Keuze te over in thema taarten voor elke feestelijke gelegenheid.

Cadeautje nodig? Een thema taart is de oplossing

Je bent het waarschijnlijk al meer dan eens tegen gekomen dat je een cadeautje wilt kopen. Wanneer je iemand wilde bedanken voor hun hulp, voor vrienden die verhuisden, de nieuwe job van je vriendin en noem maar op. Toptaarten.nl biedt hier de oplossing. Wij zorgen voor heerlijke themataarten die bovendien ook nog eens lekker zijn. Kun je de taart niet zelf bezorgen? Geen probleem we leveren ze voor jou op het adres en datum naar keuze.

Thema taart bestellen

Wil je een thema taart bestellen bij Toptaarten.nl? Dan doe je dit gewoon eenvoudig online. Maak je keuze, vul de gegevens voor bezorging in en kies de bezorgdatum. De taart wordt op het gewenste moment geleverd. Als je bestelling voor 17.00 uur binnen is, bezorgen we de taart al de volgende dag. De bakkers proberen voor 12.00 uur te bezorgen. Is het afleveradres niet jouw adres, maar gaat het om een cadeautje? Geen probleem. Ook hier zorgen we voor. Je kiest de gewenste taart en voegt een kaartje bij met een persoonlijke boodschap. Geef daarna het afleveradres door, betaal en klaar. Deze wordt netjes bezorgd wanneer en waar je dit wil, overal in Nederland.