Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Paastaarten

Petit fours Pasen 9 stuks

Petit fours Pasen 9 stuks

24,95
Verras familie, vrienden of collega’s met heerlijke paasgebakjes deze Pasen. Gevuld met luchtige cake, jam, echte slagroom en afgetopt met een laagje marsepein. Om je vingers bij af te likken!
Bestel
Slagroomtaart PasenSlagroomtaart Pasen

Slagroomtaart Pasen

Vanaf
26,95
Voeg wat zoetigheid toe aan je paasdagen met deze heerlijke slagroomtaart. Lik je vingers af bij luchtige cake, echte slagroom, amandelschaafsel en lekkere chocolade galletes. Het feest wordt compleet gemaakt met een persoonlijke tekst op een vrolijke taartopdruk.
Bestel
Marsepeintaart Vrolijk Pasen

Marsepeintaart Vrolijk Pasen

Vanaf
31,95
Verkrijgbaar van 10 tot 40 personen.

Luchtige cake met een smaakvolle vulling. Bedekt met een heerlijke laag groene marsepein met vrolijke paasopdruk.
Bestel
Marsepein fototaart PasenMarsepein fototaart Pasen

Marsepein fototaart Pasen

Vanaf
31,95
De paashaas kan natuurlijk ook eens iets anders meenemen dan paaseitjes. Wat dacht je van een lekkere marsepeintaart? Gevuld met luchtige cake, echte slagroom en afgetopt met chocolade galletes. Voeg een vrolijke foto toe als taartopdruk en geniet!
Bestel

Paastaarten online bestellen

Paastaarten zijn een onmisbaar deel van Pasen. Deze heerlijke zoete lekkernijen staan bekend om hun luchtige, zoete smaak en hun unieke vorm. Paastaarten worden vaak versierd met eitjes of andere symbolen die typisch zijn voor Pasen en laten je toe om op creatieve wijze te genieten van de feestdag. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over het bestellen van de lekkerste paastaarten.

Paastaart met eigen foto

Een van de mogelijkheden is om een taart met logo of foto te bestellen. Zo maak je jouw paastaart nog persoonlijker. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het bedrijfslogo toe te voegen aan de taart. Tijdens het bestellen kun je eenvoudig een afbeelding uploaden en toevoegen aan de taart.

Ambachtelijke paastaarten van echte bakkerskwaliteit

Wij werken samen met aangesloten lokale bakkers die allemaal getoetst zijn op de beste kwaliteit. Wanneer je een paastaart bestelt, dan wordt die op de dag van bezorging vers gemaakt met ingrediënten van bakkerskwaliteit. De bezorging wordt persoonlijk door de bakker of zijn bezorgdienst gedaan. Ook is het mogelijk om jouw paastaart zelf af te halen.

Paastaarten bestellen en laten bezorgen

Een paastaart bestellen en laten bezorgen is bij ons heel eenvoudig. Onze bakkers maken de paastaarten met alle liefde vanuit hun bakkerijen. Bovendien gebruiken wij de lekkerste ingrediënten, waardoor we heerlijke smaakcombinaties garanderen. Kortom, paastaarten bestellen bij is ons is niet alleen snel maar ook nog heel lekker!

Paastaart bestellen met een zakelijk account

Wil je als zakelijke klant online een paastaart bestellen? Dan kun je een zakelijk account aanmaken. Hiermee kun je een adressenbestand uploaden en eenvoudig paastaarten op verschillende adressen laten bezorgen. Al je artikelen komen bovendien op één verzamelfactuur.

Lees meer