Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Valentijnstaarten

ValentijnstaartValentijnstaart

Valentijnstaart

Vanaf
26,95
Maak deze Valentijnsdag onvergetelijk met een heerlijke fototaart! Kies de mooiste foto van jou en je Valentijn en plaats hem samen met een persoonlijke tekst op de taart. Zo verras je jouw Valentijn pas echt!
Bestel
Marsepeintaart SpeciaalMarsepeintaart Speciaal

Marsepeintaart Speciaal

Vanaf
31,95
Jij hebt een speciaal plekje in mijn hart. Dat is de liefdevolle boodschap die je stuurt met deze heerlijke marsepeintaart. Gevuld met luchtige cake, echte slagroom en afgetopt met een verrukkelijke laag marsepein.
Bestel
Slagroomtaart Valentine

Slagroomtaart Valentine

Vanaf
26,95
De beste manier om jouw liefde te verklaren deze Valentijnsdag; de Valentine slagroomtaart! Geniet samen van echte slagroom, luchtige cake en heerlijke jam. Afgetopt met chocolade galletes en vers seizoensfruit.
Bestel
Marsepeintaart Love

Marsepeintaart Love

Vanaf
31,95
Verras jouw Valentijn dit jaar op een speciale manier met een heerlijke marsepeintaart. Echte slagroom, jam, luchtige cake, roze marsepein, wie wil dat nou niet? De taart wordt ambachtelijk gemaakt en bezorgd door de lokale bakker.
Bestel
Petit fours Hart 9 stuks

Petit fours Hart 9 stuks

24,95
Deel wat liefde uit met deze heerlijke hartjes petit fours! Valentijnsdag gaat niet alleen maar over de liefde voor je partner, maar ook voor bijvoorbeeld je ouders, kinderen, vrienden of collega’s.
Bestel
Petit fours - Liefde gaat door de maag

Petit fours - Liefde gaat door de maag

24,95
Liefde gaat door de maag en dat klopt zeker bij een heerlijk petit fourtje! Deze rode gebakjes zijn ideaal om uit te delen aan jouw Valentijn, maar ook bijvoorbeeld aan familie, vrienden of collega’s. Zo wordt het voor iedereen een onvergetelijke Valentijnsdag!
Bestel

Een heerlijke valentijnstaart bestellen

Een valentijnstaart is een heerlijke taart waarmee je jouw partner echt verrast. Via Toptaarten.nl kies je eenvoudig een verrukkelijke valentijnstaart uit die je vervolgens kunt bestellen. Je hebt hierbij een ruime keuze uit diverse soorten taarten. Er zit dus gegarandeerd een taart tussen die jij en je geliefde lekker vinden. Welke valentijnstaart je ook gaat bestellen, dit wordt gegarandeerd smullen.

Een smaakvolle valentijnstaart van de lokale bakker

Valentijnsdag is een dag waarop we de liefde vieren, maar de liefde van de meeste mannen en vrouwen gaat toch eigenlijk door de maag? Daarom is een valentijnstaart het perfecte cadeau voor jouw valentijn. Wil je graag een taart van bakkerskwaliteit? Dan kun je jouw valentijnstaart het best bestellen via Toptaarten.nl. De lokale bakker uit jouw regio gaat dan voor je aan de slag om een smaakvolle taart te maken waar je je vingers bij aflikt. Vervolgens bezorgt de bakker jouw taart persoonlijk bij de ontvanger. Je geliefde zal blij verrast zijn als hij/zij de voordeur opent en een een prachtige valentijnstaart ziet!

Het bezorgen van een valentijnstaart

Wil je voor Valentijnsdag een valentijnstaart of valentijnsgebak bestellen? Dan ben je bij Toptaarten.nl aan het juiste adres. Kies jouw favoriete taart of gebak en de juiste bezorgdag. Wanneer je je taart hebt besteld op de website van Toptaarten.nl, komt het leukste onderdeel: de bezorging! Jouw persoonlijke taart wordt door de lokale bakker in de ochtend bezorgd. In onze speciale Toptaarten.nl taartdoos wordt jouw bestelling afgeleverd met een glimlach. Eet smakelijk!

Bestel jouw valentijnstaart en betaal achteraf

Of je nu een slagroomtaart of een taart met foto bestelt voor jouw valentijn; in alle gevallen plaats je jouw bestelling eenvoudig online en kies je zelf of je direct of liever achteraf wilt betalen. Heb je speciale wensen? Laat dit dan zeker aan ons weten. We maken graag een offerte op maat voor je, zodat je precies weet waar je aan toe bent als je een valentijnstaart gaat bestellen. Je bereikt ons door te bellen naar 088 110 8060 of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder!

Lees meer