Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Content: Petit fours

Petit fours online bestellen

Wie kent er niet die schattige kleine gebakjes, petit fours genaamd, die je in een hap verorbert. Ze zijn passend en lekker bij elke gelegenheid. Van verjaardagsparty, huwelijksfeest tot jubileum. Heb je bijvoorbeeld een feestelijke opening van een nieuwe zaak, ook dan springen deze petit fours onmiddellijk in het oog.

Petit fours met foto of logo

Open je je nieuwe zaak, bestel dan bij Toptaarten.nl je eigen persoonlijke petit four gebak met je eigen logo of foto. Ze zorgen niet alleen voor een lekkere versnapering, maar iedereen zal nog lang spreken over deze originele aanpak bij je feest.

Feestelijke petit fours

Die kleine petit fours ogen altijd feestelijk en zijn bovendien een lekkere traktatie. Vier je je verjaardag of een promotie en wil je de collega's op het werk verrassen? Deze luchtige cakejes met slagroom en jam, bedekt met marsepein in diverse kleuren zijn de ideale oplossing. Ze zorgen door hun vrolijke kleurtjes voor een feestelijke vibe. Succes verzekerd!

Gender reveal

Ben je zwanger en op zoek naar een leuke manier voor een gender reveal? Kleurrijke, gepersonaliseerde petit fours zijn hiervoor zeker een originele oplossing.

Overtuigd? Bestellen dan maar

Je petit fours kun je snel en eenvoudig bestellen bij Toptaarten.nl en laten bezorgen. Omdat ruim 160 bakkers aangesloten zijn bij Toptaarten.nl is er altijd wel eentje in je buurt. Je bestelling wordt ambachtelijk gemaakt en wordt dus ook vers bij je bezorgd. Wil je een jarige verrassen, iemand bedanken of gewoon een fijne attentie laten bezorgen? Ook dat kan!

Petit fours bestellen doe je online

Maak online een keuze uit het assortiment en je kunt je petit fours bestellen. Personaliseer ze met een foto of kies uit de leuke beschikbare kleurtjes. Een lief gebaar naar de ontvanger is gemaakt in drie stappen. Je kiest de gewenste petit fours, voegt een kaartje toe met een persoonlijke boodschap en vult de bezorggegevens in. Nu nog betalen en je kleine attentie wordt op het gewenste moment geleverd.

Petit fours bezorgen in heel Nederland

Je petit fours worden op ieder gewenst ogenblik en bovendien op ieder adres binnen Nederland bezorgd. Wil je je bestelling de volgende dag laten bezorgen zorg dan zeker dat je voor 17.00 uur bestelt. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere datum. De bakkers proberen ook telkens de bestelling te bezorgen voor 12 uur.