Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Taart versturen Roermond

Bent u van plan om een taart te bestellen en te laten versturen naar Roermond? Gelijk heeft u! Bij Toptaarten bestelt u eenvoudig uw lievelingstaarten, gemaakt door ambachtelijke bakkers. Kies voor traditionele slagroomtaarten, verwen anderen met een luxe taart of ga voor persoonlijke fototaarten met eetbare afbeeldingen. Plaats vandaag nog uw bestelling en geniet morgenochtend al van uw heerlijke verse taart.

Bekijk onze taarten Ontwerp uw eigen taart

Taart bestellen en laten versturen naar Roermond: dat is pas een goed idee!

Heeft u iets te vieren? Doe dat dan met taart van de bakker die wij bij u bezorgen in Roermond. Wanneer u uw bestelling heeft doorgegeven, gaat een van de ambachtelijke bakkerijen in de buurt van Roermond voor u aan de slag zodat wij de taart zo snel mogelijk kunnen versturen. Alles om te zorgen dat het morgen een éxtra groot feest bij u in huis is. U beslist hoe uw taart eruit komt te zien. Personaliseer uw taart met heerlijke vruchten, lekkere chocolade of een grappige eetbare afbeeldingen op onze fototaart. Val op een positieve manier op en maak er een smakelijk dag van!

Welke taart mogen wij bij u in Roermond bezorgen?

Taarten zijn er in tal van smaken, vormen en afmetingen. Welke taart u bij ons wilt bestellen voor uw feestje in Roermond, hangt helemaal van uw wensen af. Waar heeft u zin in? Voor welke gelegenheid is het? En hoeveel personen eten er mee? Doordat onze taarten voor tot wel 45 personen gemaakt wordt, weet u zeker dat er voor iedereen een stukje slagroomtaart of marsepeintaart is. Geef aan bij welk adres wij de taart mogen bezorgen en maak er één groot feest van bij uw woonhuis, werk of andere locatie in Roermond.

Morgenochtend is uw taart in huis

Wist u dat de taarten vliegensvlug in huis zijn na het plaatsen van de bestelling? Wanneer u voor 17.00 uur doorgeeft welke taarten u wilt hebben, doen wij er alles aan om de traktaties voor morgenochtend 10.00 uur te bezorgen. Zo geniet u tijdens de eerste koffiepauze al van een heerlijk stukje taart. Heeft u nog vragen over het bestellen, bezorgen of het versturen van taart in Roermond? Neem dan contact met ons op. Chat met een van onze medewerkers, bekijk onze website of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 088 110 8060.

Wij bezorgen ook in de omgeving van:

Maastricht | Venlo | Sittard | Heerlen