Taart bestellen op rekening

Zakelijk

Als zakelijke klant van Toptaarten.nl is het mogelijk om via een factuur “op rekening” te bestellen via een zakelijk account. U kunt dan achteraf betalen. Zakelijke accounts zijn alleen mogelijk voor Nederlandse en Belgische bedrijven. Om te registreren vragen wij uw éénmalig om uw KvK nummer. 

Bestellingen op rekening dienen een zakelijk karakter te hebben, Toptaarten.nl behoudt het recht om bestellingen op rekening af te keuren. De besteller krijgt dan de mogelijkheid om op een andere wijze te betalen.
 

Direct een zakelijk account aanmaken

 

Particulier

Wenst u achteraf te betalen? Dit is mogelijk via  AfterPay. Wanneer u kiest voor AfterPay, ontvangt u enkele dagen na uw bestelling een e-mail met een betalingsverzoek. Zo kunt u achteraf, gemakkelijk de betaling voldoen. AfterPay voert voor Toptaarten.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product te betalen. 

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.