Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Taart bestellen op rekening

Zakelijk

Als zakelijke klant van Toptaarten.nl is het mogelijk om via een factuur “op rekening” te bestellen via een zakelijk account. Je kan dan achteraf betalen. Zakelijke accounts zijn alleen mogelijk voor Nederlandse en Belgische bedrijven. Om te registreren vragen wij éénmalig om een KvK nummer. 

Bestellingen op rekening dienen een zakelijk karakter te hebben, Toptaarten.nl behoudt het recht om bestellingen op rekening af te keuren. De besteller krijgt dan de mogelijkheid om op een andere wijze te betalen.
 

Direct een zakelijk account aanmaken

 

Particulier

Wens je achteraf te betalen? Dit is mogelijk via AfterPay. Wanneer je kiest voor AfterPay, ontvang je enkele dagen na je bestelling een e-mail met een betalingsverzoek. Zo kan je achteraf, gemakkelijk de betaling voldoen. AfterPay voert voor Toptaarten.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product te betalen. 

Ter goedkeuring van het verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt het verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kan bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.