Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Taart bezorgen Nijmegen

Door een taart te laten bezorgen in Nijmegen, maakt u ieder feest compleet. Viert uw beste vriendin haar verjaardag of zijn uw ouders 50 jaar bij elkaar? Dat vraagt om gebak! En wel van Toptaarten.nl, waar u alles eenvoudig en snel online bestelt. Heeft u al een idee van de smaak de taart moet zijn die u gaat bestellen en versturen naar Nijmegen? U heeft de keus uit meer dan 25 verschillende soorten, allemaal door een lokale ambachtelijke bakker gemaakt.

Bekijk onze taarten Ontwerp uw eigen taart

Gaat u voor 17:00 uur een taart bestellen? Dan bezorgen we deze morgen al bij u in Nijmegen

Het kan natuurlijk zijn dat u een taart wilt laten bezorgen in Nijmegen voor uw vrienden, maar u kunt hem ook gewoon voor uzelf bestellen. Bent u bijvoorbeeld net afgestudeerd en heeft u het nog niet goed genoeg gevierd? Of staat uw verjaardag voor de deur en is bakken niet helemaal aan u besteed? Kies een taart uit het assortiment en laat hem versturen naar uw adres in Nijmegen. Maar voor welke taart kiest u? In het aanbod vindt u onder andere:

Laat weten welke taart u gaat bestellen, dan versturen wij hem naar de juiste locatie in Nijmegen.

Verras al uw collega’s met een originele traktatie

Naast het bestellen van taart, bezorgen we ook diverse originele traktaties door heel Nijmegen. Gaat u binnenkort starten bij een nieuwe functie en wilt u al uw collega’s bedanken? Met een traktatie zoals feestelijke petit fours of heerlijke tompoucen vergeten ze u niet zomaar. Ook hierop is het mogelijk om een leuke foto of een logo te plaatsen.

Kies de datum en tijd van de bezorging

Of u nu een taart laat versturen naar een van uw vrienden of een traktatie laat bezorgen op uw werk in Nijmegen. Regel alles eenvoudig via de website. Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag wanneer u belt naar 088 110 8060.

Wij bezorgen ook in de omgeving van:

Apeldoorn | Arnhem | Ede | Doetinchem