Nieuws

2 Juli 2018

Toptaarten.nl in Die Verrückte Halbe Stunde bij Evers Staat Op op Radio538.

 

24 April 2018

File is natuurlijk niet leuk maar met deze beelden wel iets leuker.

 

22 Maart 2018

Op 21 maart verscheen het volgende bericht over Toptaarten.nl op AD.nl:

AD.nl

AD.nl

AD.nl

Bekijk hier het bericht op AD.nl.

19 Maart 2018

Persbericht - Lancering Toptaarten.nl

De afgelopen twee jaar is er een landelijk dekkend netwerk gecreëerd van lokale bakkers. Deze leveren vanaf 19 maart 2018 de taarten die via Toptaarten.nl aangeboden worden. Het is het nieuwe concept van entrepreneur Edwin van Arkel, de oprichter van Topbloemen.nl. Hij bedacht het bedrijfsmodel dat in enkele jaren tijd de marktleider op het gebied van bloemen bezorgen is geworden. Vanuit deze basis is Toptaarten.nl ontstaan. Zowel particulieren als bedrijven kunnen op de site terecht voor standaard- of op maat gemaakte taarten. Oprichter Edwin van Arkel vertelt: “Na jaren werken en het verfijnen van de Topbloemen-aanpak zijn we klaar om met taarten hetzelfde te doen en lokale bakkerijen te helpen aan een mooie omzet.”

Van bloemen naar taarten
Vanaf 1921 worden er landelijk georganiseerd bloemen bezorgd in Nederland. Sindsdien was er één en dezelfde marktleider. In 1999 richtte Edwin van Arkel het landelijke bloemenbezorgbedrijf Topbloemen op. In 2015 nam Topbloemen.nl de marktleiderspositie over. Met een jaaromzet van ruim veertig miljoen euro verzendt het bedrijf ruim één miljoen boeketten naar particulieren en bedrijven. Met Toptaarten.nl heeft hij dezelfde groei voor ogen. Edwin van Arkel: “Een goede taart hoort dagvers te worden gemaakt door een lokale, ambachtelijk bakker. Die heeft de kennis in huis en is doorgaans bekend en vaak zelfs een begrip in de regio. Local heroes noemen wij ze hier. Ze werken met veel liefde voor de producten en zijn echte vakmensen.”

Van bestelling naar toptaart
Oprichter van Toptaarten.nl Edwin van Arkel heeft als passie mensen blij maken met mooie producten. Op de website kunnen mensen kiezen uit ruim vijftig taarten, fototaarten en gebak. De foto- of logotaarten zijn zelf te ontwerpen. Een lokale bakkerij maakt en bezorgt de taart. Uit onderzoek blijkt dat de kwaliteit en bezorging van lokale ondernemers veel betrouwbaarder is dan via landelijke koeriers. Daarnaast kunnen lokale bakkers ook vroeg in de ochtend leveren. Er is een speciale taartdoos ontwikkeld die ervoor zorgt dat er geen slagroom aan de zijkanten van de doos komt. Daarnaast heeft de doos een stans waarmee je hem gemakkelijk open kunt scheuren, zodat je de taart makkelijk kunt snijden. Toptaarten heeft met honderdvijftig lokale bakkerijen een landelijke dekking. Geïnteresseerde bakkerijen kunnen zich aanmelden. Er start een landelijke mediacampagne op tv en radio, in social media en outdoor.

Toptaarten.nl: bedrijf dat op 19 maart 2018 wordt gelanceerd door serial entrepreneur Edwin van Arkel, oprichter van Topbloemen.nl, marktleider op het gebied van bloemen bezorgen. Meer informatie: https://toptaarten.nl

Voor meer informatie over Toptaarten.nl:
Naam: Edwin van Arkel
E-mail: [email protected]
Telefoon: +31(0)88 - 110 80 60

 

19 Maart 2018

Vandaag is de lancering van Toptaarten.nl op TV! Dit vieren wij bij Toptaarten.nl natuurlijk met een heerlijke taart. 
Taart lancering Toptaarten.nl

 

14 Maart 2018

Vandaag heeft een klant van ons de medewerkers van Bunq bank verrast met een heerlijke taart van Toptaarten.
Leuk om de reactie op Twitter te zien. Eetsmakelijk daar bij Bunq!

Toptaart.nl voor Bunq