Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Geslaagd taarten

Verras de geslaagde met een heerlijke taart

Gefeliciteerd, je bent geslaagd voor je examen! En hoe kun je dat nu beter vieren dan met een overheerlijke geslaagd taart? Bij Toptaarten.nl hebben we een ruim assortiment taarten voor iedereen die geslaagd is en zijn of haar diploma heeft gehaald. Hier lees je meer over ons assortiment en de verschillende mogelijkheden die we bieden.  

Assortiment geslaagd taarten

Ons assortiment geslaagd taarten bestaat uit verschillende soorten, zoals marsepeintaarten en slagroomtaarten. Onze marsepeintaart is gevuld met een lekkere laag jam en is bedekt met marsepein en decoraties die helemaal passen bij het thema 'geslaagd'. De slagroomtaart is heerlijk luchtig en romig, en ook deze taart is helemaal aangekleed met passende decoraties. De geslaagd taarten zijn leverbaar voor 10 tot 30 personen. 

Naast deze klassiekers hebben we ook petit fours en tompoucen die speciaal zijn versierd voor mensen die hun examen hebben gehaald. Onze petit fours zijn kleine, feestelijke gebakjes met een laagje marsepein eromheen. De tompoucen zijn gevuld met luchtige vanillecrème en zijn bedekt met een laagje glazuur en decoraties die passen bij het thema 'geslaagd'. Zo hebben we voor elk wat wils!

Persoonlijke touch: geslaagd taart met eigen foto

Wil je een persoonlijk tintje geven aan je taart? Dan is het mogelijk om bij ons een marsepeintaart met eigen foto te bestellen. Je kunt bijvoorbeeld een foto van jezelf laten afdrukken, of een foto van de persoon die geslaagd is. Zo maak je de taart nog persoonlijker en extra bijzonder. Daarnaast is het ook mogelijk om een eigen tekst op de taart te zetten. Zo kun je de geslaagde op een originele manier feliciteren.

Het bestellen van een marsepeintaart met eigen foto is heel eenvoudig. Je kiest de gewenste maat taart en uploadt de foto die je op de taart wilt hebben. Wij zorgen ervoor dat de foto op de taart wordt gedrukt en dat de taart op de door jou gewenste dag wordt bezorgd. Zo heb je binnen no-time een unieke taart die helemaal past bij het behalen van een diploma.

Bestel gemakkelijk en snel bij Toptaarten.nl

Bij Toptaarten.nl bestel je gemakkelijk en snel een taart voor iemand die geslaagd is of zijn/haar diploma heeft gehaald. Het enige wat je hoeft te doen is het gewenste formaat taart te kiezen, eventueel een foto te uploaden en de gewenste bezorgdatum in te voeren. Wij zorgen er vervolgens voor dat de taart vers wordt gemaakt op de dag van bezorging door een van onze aangesloten lokale bakkers.