Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Content : Fototaart

Fototaart bestellen

Wil je graag een fototaart bestellen en deze laten bezorgen op een adres naar keuze? Je vindt op deze website een ruim aanbod fototaarten waarbij dit kan. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om de jarige te verrassen met een taart met daarop een foto van hem of haar? Of maak een mooie afbeelding voor iemand die geslaagd is. Wie besluit een fototaart te bestellen en te laten bezorgen ontvangt niet alleen een heerlijke taart, maar ook een persoonlijk cadeau!

Wat voor fototaart bestel jij?

Een fototaart kan je bij Toptaarten.nl in twee soorten bestellen, namelijk als slagroomtaart of als marsepeintaart. De slagroomtaart bestaat uit luchtige cake die gevuld is met een heerlijke vulling van crème en room, rode jam en slagroom. De zijkanten van deze fototaart zijn afgewerkt met lekker krokante stukjes hazelnoot en de topping is royaal opgemaakt met verse vruchtjes van het seizoen of andere versieringen. De marsepeintaart bestaat uit een luchtige cake met ambachtelijke gele roomvulling en rode jam. Deze wordt bedekt door een laagje van de beste amandelmarsepein. De bovenkant van de taart wordt uiteraard versiert met jouw foto en afgetopt met slagroom, vers fruit en chocolade.

Ambachtelijke fototaart van echte bakkerskwaliteit

Toptaarten.nl werkt met aangesloten lokale bakkers die allemaal zijn getoetst op de beste kwaliteit. Alle taarten die jij kan bestellen op onze website worden dagelijks vers gemaakt met producten van bakkerskwaliteit. Kies je ervoor om de fototaart te laten bezorgen? Dan wordt dit persoonlijk door de bakker of zijn bezorger gedaan. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de taart zelf op te halen. Wat je ook kiest, bij Toptaarten.nl ben je verzekerd van ambachtelijke, verse fototaarten. Gemaakt met de beste ingrediënten van echte bakkerskwaliteit.

Een fototaart bestellen in slechts 3 stappen

Nu denk je misschien dat het bestellen van een taart met foto lastig is of veel tijd kost. Dat is bij ons zeker niet het geval! In slechts 3 gemakkelijke stappen bestel je bij ons eenvoudig een taart met foto. Je kiest de taart die je wilt en selecteert een mooie foto voor op de taart. Vervolgens kies je de gewenste bezorgdatum en het bezorgadres. Tot slot reken je af door gebruik te maken van iDEAL, een creditcard, Riverty of PayPal. Je ontvangt een bevestiging en wij bezorgen de taart met foto op het gewenste adres.

Bestel snel jouw taart met foto!

Weet je al welke fototaart je via Toptaarten.nl gaat bestellen? Bestel deze dan direct. Wanneer je op een werkdag vóór 17.00 uur jouw taart met logo bestelt, wordt deze de volgende dag al bezorgd. Zo geniet je snel van echte bakkerskwaliteit. Naast diverse taarten kan je bij ons ook gebak bestellen. Al onze lekkernijen worden bereid in ambachtelijke bakkerijen door heel Nederland. Heb je vragen of een speciaal verzoek? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 088 110 8060. Wij zijn je graag van dienst!