Our other brands

| Log in Shopping cart

Excellent! 9,0

From 418 reviews

Thuiswinkel waarborg
Jessica
Rotterdam
Volgens afspraak en lekker! Mooie, lekkere taart. Collega's hebben ervan gesmuld.
8
4 hours ago
Jess
Rdam
TOPP ! Zeker een aanrader! Optijd en netjes geleverd ! De taart was lekker!
9
2 days ago
Lia
Den Helder
Slecht Ik heb een taart besteld en daarvoor bezorgkosten betaald maar ik werd door de bakker opgebeld met de mededeling dat de taart zelf opgehaald moest worden daar was ik dus niet blij mee ik heb tenslotte bezorgkosten betaald Nadat ik contact heb gehad met toptaarten.nu moet ik mijn review herzien, de bakker had mijn order moeten bezorgen wat niet gebeurt is hiervoor heb ik van toptaarten mijn bezorgkosten terug gekregen en ze zijn geschrokken van de reactie van de bakker hebben hun excuses aangeboden en heb ik bovendien een prachtig boeket bloemen mogen ontvangen, Dus bij deze wil ik nogmaals zeggen dat dit niet aan toptaarten heeft gelegen, dit probleem, maar aan de bakker, verder ben ik altijd tevreden geweest met toptaarten als ik wat besteld had alles was altijd perfect.
10
3 days ago
Yvonne Vreem
Rheden
Voor herhaling vatbaar Taart gestuurd omdat nichtjes te ver weg wonen om bij tante op verjaardagsvisite te gaan. Taart werd op tijd bezorgd, zag er goed uit en volgens nichtjes smaakte de taart prima. Volgend jaar weer?
8
6 days ago
Jolanda
Dongen
Top In 1 woord geweldig ....levering keurig op tijd en dan de taart ....super vers groot en heel mooi Raad het ieder een aan
10
7 days ago
Mieke
Elst
Ze doen wat ze zeggen Goede en nette service
8
9 days ago
GJJ
Beetsterzwaag
Doe ik nog eens! De bestelling is in goede staat op de juiste dag bezorgd en mijn vrienden hebben ervan gesmuld! Zelf zou ik het prettig vinden om van jullie een bevestiging per email te krijgen dat de taart is afgeleverd.
8
11 days ago
Odette
Gouda
Super snel geregeld ! De bestelling en vervolgens de bezorging van de Taart verliep super snel. Aanrader!
9
14 days ago
Mirjam Mierle
Velp gld
Geweldig Een beloning voor mijn collega,s ze vonden het een mooi gebaar en de taart was heerlijk.
10
15 days ago
Sandra
Vinkeveen
Prima Heerlijke taart! Met recht een toptaart!
10
17 days ago

All reviews are checked for authenticity. This way you can be sure that the reviews you read here come from real customers. After purchase we invite all our customers to leave a review. If we are not sure that a review is from a customer who bought something, we ask for proof of purchase. This way we prevent fake reviews. If a review is posted after products or services have been delivered for free or in a paid cooperation, this is clearly stated. More information can be found on the review page of klantenvertellen.

Read more