Our other brands

| Log in Shopping cart

Excellent! 8,7

From 292 reviews

Thuiswinkel waarborg
Ann
Haarlem
Ideaal Taart was heerlijk iedereen heeft genoten, bezorging ging perfect.
8
1 day ago
Francis
Amsterdam
Het was lekker en het was optijd Het was snel en het is lekker vers mijn familie was om te spreken ik zou bij jullie weer bestellen. Vriendelijke Groet Francis Caan
10
1 day ago
Mira
Utrecht
Een echte toptaart! Taart gepersonaliseerd laten bezorgen bij de winnaar van onze voetbalpoule! Een mooie taart en het was een superleuke verrassing!
10
1 day ago
Erna Bijsterbosch
IJhorst
Prima! Snel en goed afgeleverd, met foto!
10
2 days ago
gerrit
Zevenbergen
zeer goede gebak hoi... werk bij een transportbedrijf en weet chauffeurs kunnen zinnig zijn maar als het gebak op is in no time dan is het goed gebak...
9
2 days ago
Anne Zwaan
Capelle aan den IJssel
De taart is zeer goed! De taart is van gesmuld. Helaas niet zelf geproefd. Ik kreeg zeer enthousiaste reacties van degene, die ik de taart heb gestuurd.
9
5 days ago
Leonieke
Westervoort
heerlijke taart wat hebben we genoten van de taart. Duidelijk te proeven dat deze van een goede bakker kwam. Taart wordt om 09.30 bezorgd door een zeer vriendelijke heer.
10
9 days ago
Annie
Spijkenisse
Was heel goed geregeld Zeer goed
9
9 days ago
Heidi
Gemert
Boven verwachting goed!!’ Keurig geregeld bij toptaarten. En wat was de taart heerlijk!
9
10 days ago
Irma
Ilpendam
Super Heel simpel te bestellen en de ontvangers vonden de taart heerlijk.
10
13 days ago

All reviews are checked for authenticity. This way you can be sure that the reviews you read here come from real customers. After purchase we invite all our customers to leave a review. If we are not sure that a review is from a customer who bought something, we ask for proof of purchase. This way we prevent fake reviews. If a review is posted after products or services have been delivered for free or in a paid cooperation, this is clearly stated. More information can be found on the review page of Klantenvertellen.

Read more