Our other brands

| Log in Shopping cart

Excellent! 8,7

From 334 reviews

Thuiswinkel waarborg
Peter
's-Gravenhage
top taarten goede kwaliteit en op tijd bezorgd voor 10.00 uur Toptaarten goede kwaliteit en op tijd bezorgd voor 10.00 uur.
8
8 hours ago
Hans
Musselkanaal
Perfect!!! Top service en heerlijk verse taart, uitmuntend ‼️ Voor herhaling vatbaar‼️
10
8 hours ago
Don Salimans
Oss
Heerlijk en vers De taart werd netjes in de morgen geleverd en verser dan deze taart kon echt niet. Iedereen heeft er van genoten en was het dus ook een echte traktatie zoals ik het bedoeld had.
10
3 days ago
Lande Granpré Molière
Hilversum
Letterlijk een Toptaart Ik had de taart voor iemand besteld. Mooi op tijd afgeleverd, een mooie taart ook en blijkbaar ook heel lekker. Ik kreeg een foto van de blije ontvanger en die zei ook dat de taart lekker was.
10
6 days ago
Marja
Bussum
Heerlijke verse slagroomtaart Heerlijke vierkante verse slagroomtaart. Gaan we zeker vaker bestellen.
10
8 days ago
frans robben
Schiedam
zonder gedoe gewoon goed mooie afwerking goede kwaliteit en betaalbaar dank voor jullei inzet
10
9 days ago
Johan
Maspalomas
Voortreffelijk Taart geschonken aan familie, daar wij in buitenland wonen. Ideaal om te bestellen en die vrolijke gezichten en natuurlijk die overheerlijke taart zijn goud waard. Dank. Dank. Dank.
10
12 days ago
Rob Folkersma
DODEWAARD
goed geregeld makkelijk te bestellen ,genoeg keuze op tijd binnen gekomen ,lekkere taart. tijdvak is wel lang.
8
12 days ago
Nora
Rotterdam
H Heb
8
12 days ago
jan van Dijk
Drieborg
Top hele fijne taart alleen maar complimenten gehad van mijn gasten heel erg bedankt
10
16 days ago

All reviews are checked for authenticity. This way you can be sure that the reviews you read here come from real customers. After purchase we invite all our customers to leave a review. If we are not sure that a review is from a customer who bought something, we ask for proof of purchase. This way we prevent fake reviews. If a review is posted after products or services have been delivered for free or in a paid cooperation, this is clearly stated. More information can be found on the review page of Klantenvertellen.

Read more