Steun Stichting Opkikker met Toptaarten

Op 1 oktober is het Wereld Koffiedag – en om dat de vieren organiseert Stichting Opkikker de landelijke oktober Koffie Morning Maand.

Koffieliefhebbers, bakfanaten en iedereen die gezinnen met langdurige zieke kinderen een warm hart toedraagt, roepen wij op om tijdens de oktober Koffie Morning maand een digitale time-out te nemen. Zet een goede bak koffie, bak je mooiste taart en nodig collega’s, vrienden en familie uit voor jouw eigen Koffie Morning samenkomst. In ruil voor traktaties vraag je de bezoekers om een donatie te doen aan Stichting Opkikker.

Geen keukenprins of -prinses? Toptaarten.nl heeft speciaal voor Opkikker Koffie Morning maand twee taarten en petit fours ontwikkeld om het meedoen iets eenvoudiger te maken. En daarnaast doneert Toptaarten.nl per verkochte taart direct €5,- aan de Stichting! 

Meedoen kan eenvoudig in 5 stappen:

Stap 1   Meld je aan op www.koffiemorning.nl

Stap 2   Bepaal: Locatie, tijdstip en eventueel thema

Stap 3   Nodig iedereen uit die welkom is op jouw Koffie Morning

Stap 4   Zet je lekkerste koffie en bestel je Opkikker taart op deze pagina.

Stap 5   Vraag gasten om een donatie naar eigen inzicht

De donatie wordt volledig ingezet om gezinnen met een ziek kind weer kracht te geven, op het moment dat zij het hard nodig hebben. Help je mee om de Opkikker Koffie Morning maand tot een succes te maken? Meld je snel aan op de website www.koffiemorning.nl