Onze andere merken

| Inloggen

Chocolade cadeau

Met chocolade kunt u ontzettend veel mensen blij maken en daardoor is het een zeer geschikt cadeau. Wilt u speciale chocolade bestellen en bij een speciaal iemand laten bezorgen? Bestel dan het lekkerste chocolade cadeau via Toptaarten.nl. Van chocolade met een foto erop tot een box met luxe bonbons, u vindt het allemaal in ons assortiment.

Bel ons voor meer informatie: 088 110 8060

Welke chocolade van Toptaarten.nl geeft u cadeau?

Wanneer u een chocolade cadeau gaat bestellen bij Toptaarten doet u dit in slechts drie stappen. U kiest het juiste product uit ons gevarieerde aanbod. Gaat u voor een reep van Tony Chocolonely? Of wilt u iets persoonlijkers en kiest u voor een chocolade telegram? Dan geeft u uw gegevens en het gewenste adres waarop u de chocolade wilt laten bezorgen. Dit kan elk adres zijn in Nederland. Wilt u de chocolade op een bepaalde dag laten bezorgen? Dat is geen probleem! Geef dit aan bij uw bestelling. Wij leveren uw bestelling in Nederland binnen 24 uur. Voeg een kaartje toe voor een persoonlijke touch. Tot slot rekent u af via iDEAL, creditcard, Afterpay of PayPal.

Eerlijke chocolade met het UTZ-keurmerk

Omdat we het bij Toptaarten.nl belangrijk vinden dat u eerlijke producten bij ons kunt bestellen is al onze chocolade UTZ gecertificeerd. Dit houdt in dat de chocolade afkomstig is van boeren die oog hebben voor mens en milieu. Zij gebruiken bijvoorbeeld minder bestrijdingsmiddelen en garanderen goede werkomstandigheden voor hun werknemers. Het UTZ-keurmerk is een internationaal keurmerk waar boeren zich bij aan kunnen sluiten. Dit geldt voor zowel kleine als grotere bedrijven. Ze leren in dat geval te werken met landbouwtechnieken die beter voor het milieu zijn.

Bestel het lekkerste chocolade cadeau snel!

Wilt u een heerlijk én eerlijk chocolade cadeau laten bezorgen bij een dierbare? Bestel dan snel! Wanneer u de chocolade op een werkdag voor 17.00 uur wilt bestellen, bezorgen wij de chocolade de volgende dag. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons. U bereikt ons via het telefoonnummer: 088 110 8060. Onze werknemers staan u graag te woord. U kunt bij ons ook terecht voor vers gebak, taarten en koeken.

Ook interessant:

Traktatie bestellen | Gebak bestellen | Taart met foto