In de ochtend bezorgd

Vers van de beste lokale bakkers

Topkwaliteit tegen eerlijke prijs

Achteraf betalen, ook zakelijk

Kerst

Kersttaart Fijne Feestdagen

Kersttaart Fijne Feestdagen

Vanaf
23,95
Wens jouw familie, vrienden of collega's fijne feestdagen met deze heerlijke slagroomtaart! Perfect voor de tijd van het jaar!
Bestel
Kersttaart 'Goede voornemens'

Kersttaart 'Goede voornemens'

Vanaf
29,95
Kies het stukje met het goede voornemen dat het beste bij je past en wie weet komt het wel uit. Een feestje op iedere Nieuwjaars borrel!
Bestel
Kersttaart Merry Christmas

Kersttaart Merry Christmas

Vanaf
23,95
Merry Christmas! Deel het kerstgevoel met deze heerlijke slagroomtaart met vrolijke kerstopdruk.
Bestel
Kersttaart Kerstbal

Kersttaart Kerstbal

Vanaf
23,95
All I want for Christmas is you! Laat jouw geliefde, familie of collega's weten hoe erg je ze waardeert met deze heerlijke kersttaart.
Bestel
Kersttaart Kerstversiering

Kersttaart Kerstversiering

Vanaf
29,95
Alle items die bij kerst horen vind je terug in deze vrolijke kerstbal! Een perfecte opdruk voor de tijd van het jaar.
Bestel
Kersttaart Gepersonaliseerd

Kersttaart Gepersonaliseerd

Vanaf
29,95
Kies deze feestdagen voor een heerlijke marsepein taart met opdruk! Deze vrolijke print brengt je helemaal in de kerstsferen en is op te leuken met een eigen tekst, foto of emoji.
Bestel
Kersttaart Kerstkrans

Kersttaart Kerstkrans

Vanaf
23,95
De gezelligste tijd van het jaar komt eraan! Verras familie, vrienden of collega's met een heerlijke slagroomtaart om de feestdagen te vieren.
Bestel
Kersttaart Kerstboom

Kersttaart Kerstboom

Vanaf
29,95
Kom lekker in de kerststemming met deze vrolijke kersttaart! Ambachtelijk bereid met een dikke laag marsepein en afgetopt met toefjes crème en luxe chocolaatjes.
Bestel
Petit fours - Kerstboom

Petit fours - Kerstboom

2,50
Oh denneboom, oh denneboom! Wat ben je op een petitfour toch wonderschoon! Kies deze feestdagen voor heerlijke gebakjes om uit te delen aan jouw familie, vrienden of collega's.
Bestel
Petit fours Merry X-mas

Petit fours Merry X-mas

2,50
Heerlijke feestelijke petit fours! Verkrijgbaar vanaf 10 stuks.
Bestel

Wil je graag een kerst taart kopen? Kies dan uit het ruime aanbod van Toptaarten.nl. Hier vind je gegarandeerd een kersttaart naar jouw smaak, die je vervolgens bij je thuis laat bezorgen of waarmee je iemand anders kunt verrassen. De kersttaart die jij uitkiest om te laten bezorgen, wordt ambachtelijk bereid door een lokale bakker, zodat deze vers op locatie aankomt. Zo kunnen jij en je familie of vrienden genieten van een heerlijk verse kerst taart tijdens de kerstdagen.

Een kerst taart voor iemand anders kopen

Ken je iemand die het echt verdient om rondom de kerst verwend te worden? Je kan dan een kerst taart kopen en laten bezorgen bij iemand anders. Via Toptaarten.nl is het online bestellen van een kersttaart heel eenvoudig:

  • Kies een taart uit
  • Geef het bezorgadres en de bezorgdatum door
  • Vul je eigen gegevens in
  • Betaal gemakkelijk en veilig online

Na het online bestellen van de kersttaart, zorgt de lokale bakker ervoor dat ze de kersttaart vers op het gewenste adres bezorgen. Door een kerst taart voor iemand anders te kopen, kan je iemand op een leuke wijze verrassen. De ontvanger is er gegarandeerd blij mee.

Neem bij vragen contact met ons op

Wil je een kerst taart kopen voor jezelf, zodat je deze heerlijk op kunt peuzelen met je familie? Of wil je online een kersttaart bestellen en deze laten bezorgen bij iemand die het echt verdient? Wat jouw reden ook is om een kerst taart te kopen: bij Toptaarten.nl doe je dit heel eenvoudig en snel. Heb je nog vragen over het online bestellen van een kersttaart? Neem dan gerust contact met ons op via 088 110 8060. We helpen je graag verder!

Lees meer