Chocolade telegram

Wilt u iemand bedanken of juist een fijne verjaardag wensen, zeg het met een chocolade telegram! Bestel de chocolade telegram met jouw boodschap eenvoudig en snel bij Toptaarten.nl. Als je de bestelling op een werkdag voor 17.00 uur plaatst, leveren we deze de volgende dag nog! Welke boodschap vertelt u met een chocolade telegram?

Bekijk onze taarten Ontwerp uw eigen taart

Zeg het met chocola en bestel een chocolade telegram bij Toptaarten.nl

Een chocolade telegram kunt u bijvoorbeeld gebruiken om iemand te feliciteren met de geboorte van een zoon of dochter. U doet dit dan niet alleen op een originele wijze, maar ook nog eens erg lekkere manier. De chocolade telegram van Toptaarten.nl wordt gemaakt van topkwaliteit Belgische chocolade van het gerenommeerde merk Callebout.

Naast een chocolade telegram, kunt u bij ons diverse soorten chocolade, gebak, taarten en koeken bestellen. Ook daarmee kunt u iemand echt verrassen. Plaatst u uw bestelling op een werkdag voor 17.00 uur? Dan wordt uw chocolade telegram of andere lekkernijen de volgende dag bezorgd.

Wie verrast u?

Wilt u iemand een keer op een originele manier feliciteren of succes wensen? Bestel dan een chocolade telegram bij Toptaarten.nl. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 088 110 8060. Onze medewerkers zijn u graag van dienst. Wie verrast u met een origineel chocolade telegram?

 

Kies zelf de
bezorgdatum

Super snelle
bezorging

Persoonlijk
contact

Diverse zakelijke
oplossingen