Brievenbus taartjes

Met dank aan Bakkerij Margriet, die deze heerlijke brievenbus taartjes in haar eigen bakkerij maakt, kunnen jij en de ontvanger genieten van een heerlijk taartje! Het taartje wordt bezorgd per post door de brievenbus, dus de ontvanger hoeft niet thuis te zijn. Dat is nog eens een verrassing! Deze taartjes worden allemaal handgemaakt met alleen de beste ingrediënten en veel liefde en aandacht.


Klik hier en bestel ze gemakkelijk via Topgeschenken.nl! >>

 

Verzending

Het verrassingsdoosje gevuld met een overheerlijk taartje is precies klein genoeg om door jouw brievenbus te passen. Dus als de ontvanger aan het werk of buiten de deur is, ligt dit verse geschenk gewoon al op de deurmat! Let op; Houdt rekening met de huisdieren van de ontvanger en of deze toegang hebben tot gang!
Het pakket wordt verstuurd via PostNL waardoor we geen levertijd kunnen garanderen. Als je vandaag vóór 17.00 uur een bestelling plaatst, worden de brownies dezelfde dag verzonden. Bedenk wel dat post altijd vertraging op kan lopen en niet leveren op zon-, maan- en feestdagen.
 

Houdbaarheid

De taartjes worden op ieder moment van de dag, vers en speciaal voor jou gebakken! De taartjes kunnen tot 7 dagen gekoeld bewaard blijven ná ontvangst.
 

Special wensen

Wil je graag een grote bestelling plaatsen? Of de taartjes personaliseren met een logo of afbeelding?
Neem gerust contact met ons op of vraag hier een offerte aan!


Bekijk alle brievenbustaartjes

 

Assortiment


 

 

 

 

Brievenbus appeltaart

Een absolute klassieker vers van de bakker! Deze luxe oma's appeltaart is met zorg gemaakt van de lekkerste appels en van 100% roomboter! Ideaal voor bij de koffie thuis of op kantoor. De appeltaart wordt bezorgd in de brievenbus. Het is niet mogelijk om een bezorgtijd door te geven.
Brievenbus notencake

Een heerlijke verse cake van de bakker. Deze luxe cake is met zorg gemaakt van de lekkerste ingrediënten en noten, die overigens ook zeer gezond zijn!  Ideaal voor bij de koffie thuis of op kantoor. De notencake wordt bezorgd in de brievenbus. Het is niet mogelijk om een bezorgtijd door te geven.